Імміграція до Манітоби
-
Ми завантажували мейл. Пдф теж не мали
-
Зробив з мейла пдф, написав пояснення
-
Чому, до речі, майже не реально¿
-
Ні, я загадую на перед. Якщо він буде подаватися на skilled worker, те ж питання буде
-
Ваш батько зміг зареєструватись в ЕЕ і активізувати профіль? Як правило, це майже нереально після 40
-
🙋🏻♀️ можливо хтось знає Чи можу я подаватися, як skilled worker, одночасно з батьком, який подається через express entry, але він у своєму профілю (¿¿¿) вкаже мене, як дитину до 22-х років, щоб я також могла отримати PR, якщо він пройде¿ Чи я не можу одночасно подаватися окремо, і бути у чиїйсь заяві (¿¿¿) ¿
-
Тобто, якщо ніяких debt types немає, можна просто поставити галочку там де Not applicable?
-
Мова, вік, досвід роботи
-
почитайте вимоги
-
там високі вимоги до кандидатів
-
Успіхів тоді.
-
*пройде
-
Він ніби проходить по балам, 900/1200
-
@weswestern Dmytro можливо ви знаєте¿
-
За цими критеріями я підходжу, для подання мене до заяви (¿¿¿). Та я переживаю, чи можу я одночасно і подавати сама, і бути у його заяві (¿¿¿)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/age-limit-requirements-dependent-children.html
-
Я по skilled worker збираюся йти
-
Ви по ЕЕ скоріше за все і не кваліфікуєтесь через відсутність досвіду роботи тощо
-
Чи можу, я наприклад, податися сама, якщо не пройду, то чи зможе мене додати до заяви(¿¿¿) батько¿
-
Одночасно не можете: ви або аплікант або залежна особа в чиїсь аплікації. Одночасно бути в двох аплікаціях не можна
22 Jan 2023, 05:40
68135/234664
4 minutes ago