Імміграція до Манітоби
-
Привіт всім У когось може була ситуація така з водійськими правами ? Права були прострочені до початку війни, переїхали в Канаду, змінити їх можна через дію, вже так зробила, але їх немає в реєстру, то в Канаді не можуть їх побачити і процес далі не йде, хоча в дії вони є Що робити далі? Якщо є інфа, прошу відповісти в лс Дуже потрібна допомомга
-
Користувач Dashа, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте. А..") не відповідає мові правил чату.
-
Доброго ранку. А у випадку, коли відмовляють у PR , кошти повертають?
-
Так, потрібно мати виписку за 3 місяці
-
Для підтвердження коштів треба брати якусь виписку з банку? Дякую
-
Про це сто разів обговорювали у іншому чаті. Імміграційний чат не для таких дискусій. t.me/ManitobaLife
-
Ні, кошти за розгляд аплікацій на федеральному етапі не підлягають поверненню. Це чітко пише при про оплаті. Невже ви думаєте, що ваші апілкації та перевірку вас, як апліканта, Канада має робити безкоштовно? ПР це привілей, за який ви платите. Якщо вам не підходить умови, то не подавайтеся.
-
Її потрібно одразу додавати разом з документами на номінацію? Підкажіть будь-ласка, як вона точно називається? Дякую
-
Employment insurance benefits
-
Якщо це справді просто відпустка, а не звільняють навіть на на тиждень. Вам тоді потрібно допрацювати той тиждень, що мати всі місяці відпрацьовані.
-
Що таке EI?
-
Якщо вас не посилають на ЕІ, то не впливає.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка чи впливає тиждень відпуску за свій рахунок на подальшу імміграцію через SWM??Чи це рахується переривання стажу роботи?
-
Так, це обов'язковий документ. Bank statement. Формується на початку наступного місяця за попередній. Вам потрібно три таких документи. Bank statement можна скачати із персонального кабінету у банківському аппі, яким ви користуєтеся. Печатки не потрібно.
-
Це ок. Але як вже сказано, доведеться допрацювати цей тиждень перед заявкою
-
Якщо це буде unpaid personal leave, то це ок, якщо це ви узгодити це із роботодавцем.
-
Ну я хотів брати 2 тижні відпустки, 1 тиждень ніби оплачуємий, а на наступний в мене не вистачає годин то він виходить як за свій рахунок?
-
Тоді я правильно зрозумів я мушу узгодити з супервізором що це буде unpaid personal leave, і допрацювати цей екстра тиждень
-
❓ 24.06.2023 Конференція "Як і де взяти в оренду автомобіль в Канаді. Монітоба. Вінніпег". t.me/ukrkanada/1/21384
-
Монітоба)
22 Jan 2023, 05:40
68183/230031
41 minutes ago