Імміграція до Манітоби
-
Оо дякую
-
Це в якому?
-
Всім привіт, таке питання) Хтось отримував ліки з України укрпоштою? Усе дійшло?
-
Доброго вечора. Хто скільки чекав на AOR від моменту надсилання аплікації ?
-
Доброго вечора, громадо. Хто недавно запрашував пріоритетний розгляд справи після отримання AOR, ви ж посилалися на оцю інструкцію? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/ukraine/special-measures.html#all_other_pr. Можливо хтось пам.ятає, як були сформульовані умови пріоритетного розгляду? Бо зараз я бачу, що пріоритет IRCC надає не просто всім українцям, а конкретно тим, хто residing outside of Canada or residing in Ukraine. І остання дата модифікації інструкції 14 червня😅
-
do we check this if we had a transit through another province to winnipeg?
-
Вибачте не змогла знайти цю информацію за пошуком
-
Вітаю! Питання з приводу LOA по MSW. На картці та випісці з банківського рахунку в мене є необхідна мінімальна сума. Але є й деяка сума в доларах США готівкою. Чи це ок якщо не вказувати, що ще є готівка? Чи як можна показати що є готівка? Не буду ж я її фотографувати… Дякую!
-
Дякую за відповідь
-
цікаво, добре підмітили. Але те, що ви менше ніж за місяць отримали AOR, начебто це дуже швидко
-
може дійсно вирішили українцям, які вже в Канаді пріоритетний розгляд скасувати. Дуже не хотілося б, щоб це виявилося правдою. побачимо на практиці протягом місяця-двох. Навряд чи про це IRCC оголошувати будуть