Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня спільнота! Підкажіть будь ласка чи дають бали за незакінчену вищу освіту 3 курса?
-
Дивіться закріплені повідомлення
-
Ні. Тільки за закінчену з дипломом
-
купа народу йде через спецвибірку і все реально.
-
Питання щодо освіти. Я маю диплом спеціаліста (1997 р.) і диплом кандидата наук (2007 р.). Чи треба для імміграції подавати на евалюацію, чи можна подати нотаріально завірений переклад диплома кандидата наук і клеймити як doctorate?
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка якщо податись на спецвибірку (MPNP ) чи можна змінювать роботодавця після того як подався ?
-
Доброго вечора! Друзі, будь ласка підкажіть, я заповнюю LAA там питання про професію якою я займаюся в Манітобі або планую. Я пишу моє поточну посаду. Далі про чоловіка. Але ж він в Україні та я вказувала що він не їде зі мною на даний момент. Мені що вигадати чим би він тут займався чи що?
-
Спецвибірка краще за federal skilled work програму ?
-
Дякую 👍
-
Спецвибірка це минулий досвід в Канаді, або короткостроковий контракт мінімум 6 міс. По цій вибірці ви не прив'язані до роботодавця
-
Дякую ))
-
Друге йде через ЕЕ, якщо я правильно пам'ятаю. Там інші вимоги
-
MPNP має кілька програм.. Ви йдете за special immigration measure for Ukrainians, SWO? Ви набираєте 60 балів?
-
А на якому сайті ці бали можна порахувать ?
-
В теорії повинен набрать але треба підготувать документи і ielts здать не на самий низький бал є Wes report що підтверджує освіту, але за 2017 й рік незнаю чи проканає
-
Дуже дякую ))
-
Ось тут все пояснюється t.me/uccmb/90752
-
Доброго дня. Підкажіть, мені з сім'єю дали візу Cuaet на півроку. В паспорт не вклеїна. По сімейним обставинам не встигли поїхати.Термін пройшов. Чи можна подовжити термін, чи потрібно заново заповнювати анкету? Дякую.
-
Наскільки розумію, це була foi-less віза. Якщо термін пройшов, то тільки наново подаватися.
-
Аліна Сітинська, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
68316/230188
about 2 hours ago