Імміграція до Манітоби
-
Я пересилала, все дійшло. Головне, щоб воно було не "рідина" і щоб всі ліки були в упаковках з інструкцією. Ну і подивіться, які ліки тут заборонені для ввозу. Щось помню було про знеболююче. Одне з двох знеболюючих при мігрені, було заборонено, т.я містило наркотичну речовину
-
Привіт, чи вирішили ви свою проблему? Я теж не можу подати на візу для дітей. Не пропонує такої опції якщо дитина на visitor в Канаді. Можу тільки оновити visitor. А візу пропонує, якщо вказати що дитина в Україні. Як ви вирішили це?
-
Доброго дня, у зв'язках з манітобою, хоче виступити мій роботодавець, щоб я подався і працював на нього, які вимоги і критерії, скільки часу ми повинні бути знайомі, що від нього потрібно, де можна це прочитати?
-
Виставляла тут інструкцію, я по ній робила, все вийшло.
-
Я теж хотіла почати з ворк перміт
-
Так в цій, щось з тексту виберіть воно знайде
-
Це в цій групі? Що задавати в пошуку?
-
В свою чергу хочу запитати, може є діти, які приїхали як Візітор, а потім оформлювали ВоркПерміт. Подала заявку в березні - тиша, в червні не витримала, подала ще одну - теж на розгляді((
-
Точно не скажу, може днів 10, Місяць на все: подача заяви, відповідь, відправка, отримання.
-
Дякую велике, а то кашель. Парацетамол. Боль парацетамол 😅😅✌️ печінка від нього скоро розсипеться
-
Скільки часу чекали від подачі до вклейки?
-
Починайте з візи, я молодшій почала з візи то вже давно є, а у старшої з ВоркПерміт - то на розгляді і навіть не знаю як бути далі
-
Шановне товариство, питання до тих, хто вже подавався на ПР сам. Підкажіть будь ласка чи вам потрібні були документи про судимість і тд(коли судимостей не було, звісно) із країн де раніше жили більш ніж пів року. Бо щось мене тут налякали, шо наче воно потрібно, а в мене навіть дії немає, щоб глянути його десь. і друге питання, що ви робили з дипломами? ви де саме перекладали? тут чи ще в Україні? І чи завіряли в нотаріуса? Підкажіть якщо знаєте добре, будь ласка:) Та дуже цікаво в кого скільки часу зайняло від подачі на EOI до самої номінації і подачі на ПР🙏 Всім заранше дякую 🙏
-
так а для дітей теж ту довідку треба? і чоловіку ж теж треба зоч і головний аплікант я? і який в них срок годності то? бо я останні 2 роки в Грузії була, і в мене така штука є, але я робила саме перед виїздом
-
воно в закріпленому було
-
ох бляха