Імміграція до Манітоби
-
Ще раз: даний чат виключно для самостійної імміграції. Якщо ви плануєте іммігрувати через різних імміграційних консультантів, то тут ви такої інформації про їхні послуги не знайдете. Всім рекомендую перед початком роботи із різними консультантами, перевірити їхні ліцензії. Купа шахраїв пробують нажитися на новоприбулих. Послуги консультантів коштують від кількох тисяч доларів, а за сім'ю беруть навіть по $10К. Вони ні за що не відповідають взагалі.
-
Підкажіть, будь ласка, може у когось була подібна ситуація. Взяли квитки на літак із Парижу до Монреаля, компанія air canada, але за декілька годин виліт спочатку переносять, а потім взагалі скасовують та пропонують вилетіти наступного дня, ми погодилися, але вся біда у тому, що кінцева зупинка у нас Вінніпег, та із за цього скасованого виліта ми не встигаємо сьогодні на літак до Вінніпегу із Монреаля. Брали квитки на рейси з окремою регістрацією і тому у Парижі сказали , що не можуть зробити заміну квитків до Вінніпегу , а тількі можуть до Монреалю. Може хтось стикався з такою бідою, адже переліт саме із Монреалю до Вінніпегу дорожчий у два рази ніж на інший континент . Буду дуже вдячний за відповідь!
-
Доброго дня. Підскажіть де я можу знайти таку анкету в інші провінції. Буду вдячна за відповідь
-
Сумно на водночас приємно чути історії людей які попри всі труднощі і трагедії зуміли скористатись допомогою від нашої країни. Їхня наполегливість в поєднанні із можливостями які надає Канада - надихає все більше допомагати новоприбулим. Молодці