Імміграція до Манітоби
-
"Даю згоду на постійне місце проживання за кордоном і оформлення відповідних документів"
-
А ви прочитали?
-
По ходу, ні)))
-
Вітаємо, Alina Tsurpal! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так , я звісно прочитала ! ) і я маю таку довідку ! Але для PR потрібен інакший дозвіл , я бачила його тут в чаті , але не можу нажаль знайти ! Той дозвіл був на 2 листи паперу і там було по пунктам дуже ретельно розписано на що батько дав згоду і що він ніколи не побачить дитину и тощо
-
Доброго дня! Маю питання щодо форми IMM5669, підкажіть, будь ласка:) в чеклисті написано, щоб вказувати періоди роботи, навчання ітд, це зрозуміло, але ще є пункт vacations. Тобто в ньому вказувати лише власне поїзди на відпочинок, а не ділові поїздки чи виїзди на навчання? І як правильно вказати, якщо наприклад 2018/10 до 2022/05 робота, в період якої були vacations. Писати 2018/10 to 2022/05 working as …, а нижче from 2022/03 to 2022/03 vacations?, чи 2018/10 to 2022/03 work, 2022/03 to 2022/03 vacations, 2022/03 to 2022/05 work?
-
Дякую за відповідь
-
Майже відразу. Як отримаєте LAA і почнете завантажувати документи.
-
-
Добрий день. В мене питання. Якщо я сама, доросла жінка, без дити, подають на номінацію від провінції, ну і далі на PR, на будь-якому з етапів мені буде потрібне моє свідоцтво про народження?
-
Вітаємо, Жора! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Так , там був такий пункт , що є ризик батькові не побачити дитину , так як резиденство дитини не дає автоматичного права на вʼїзд батькові , щось таке … ! Я маю на увазі що той дозвіл був інакший , більш ретельний , багато було питань щодо резиденства дитини і батько дає на все то згоду ! Той дозвіл був у форматі PDF . Тут у чаті .