Імміграція до Манітоби
-
Ех. І я не знаю чи без диплома діло пройде...
-
Бо в мене лише 6 років досвіду
-
У вас є якісь папери що ви столяр. Маю на увазі диплом ?
-
Ура ура я вас знайшов
-
Мені особисто жоден нотаріус не погодився підписувати такий текст. Трму ми зробили той, що я вам надала вище
-
Вантажив окремо в додаткові документи, бо там де форми або форма без файлу, або тільки саму форму можна завантажити.
-
Ще маю питання) коли я заповнюю personal history.. я навчалась і працювала одночасно, і поміж тим подорожувала. Як краще записати це..писати що я вчилась з 2016 по 2022. І нижче просто вписувати коли працювала і подорожувала. Чи краще писати що з 2016 по 2019 вчилась, потім вставити коли працювала, і знову вписати що продовжила вчитись .. ?
-
Шановні така ділема . Знайома коли подавалась на візу по куаєт боялася , що не зможе надати контакти работодавця, тому писала що домогосподарка . Вона не є основним заявником і бали ,як я зрозумів за досвід вони не клеймили . Чи це буде ок ,якщо вона напише де дійсно працювала , щоб офіцер не подумав , що людина 5 років нічого не робила ?
-
Хто має досвід як взяти справку про несудимість якщо людина проживала в РФ останні кілька років?За посиланням яке в закрепах навіть сайт не відкривається російський.