Імміграція до Манітоби
-
Таке саме
-
Чекаємо, і навіть статус в особистому кабінеті досі не змінюється
-
Якщо чесно, я вже думав, що вам погодили ПР 😔 ви вже скільки часу як подалися на федеральний етап?
-
Не дуже весело, але як вже є, будемо чекати
-
Також security scan проводять, якщо є співпадіння по базі терористів. Навіть однофамілець може бути проблемою. Ця додаткова перевірка займає кілька тижнів або навіть місяців.
-
З нашої сім‘ї ні, тільки мій дядько в органах
-
Я читала форуми щодо помилок, то є такі ж випадки, що заповнювали вірно, а відображається невірно. Але що залишається, тільки чекати
-
Згадав. Так, такі дрібні помилки коштують часу... І додаткових нервів.
-
Ех, я теж була у великих надіях, але не так сталося. Пам‘ятаєте я вам за помилку у прізвищі писала? Я все ще очікую виправлення також. Хоча я впевнена, що це не моя помилка, бо є всі скріни з сайту. Я ось думаю, що може через це і запросили резюме? Бо через помилку не можуть перевірити нормально роботу. Коротше кажучи, все йде трохи не по тій дорозі😅
-
Чи є у листі від роботодавця сказано, що аплікант має job ready English?
-
Мені здається, коли я заповнювала цей розділ, то треба ставити не 3 (або 4, 5, 6), а скільки балів це дає. Наприклад, CLB 4 - це 12 балів
-
Я так по чату бачу, що нас десь 10 людей, хто має такі проблеми і подавався наприкінці квітня - початку травня
-
У мами англійська слабка по WELARC2,3,3,3. Мама кухар у садочку. Якщо вказати 4, То що тоді завантажити у документи до розділу мови?
-
Я б особисто не радив вказути 3, адже це означає, що у апліканта не job ready English. Всі, хто йде через TEER 0 -3 і не здає мову, декларують, що у них відповідний рівень мови відповідно до індустрії, де вони працюють. Мінімальний CLB 4 для програми. Ким працює мама?
-
З 4го Травня, ви не одні
-
Скоріш за все наш перевіряючий пішов у відпустку, таке також може бути 🤔
-
Небагато аплікантів, які йдуть без мови, діляться цими скіоншотами, то інформація забувається потроху. Дякую.
-
Так, там навіть є кнопка на селф-ассесмент чарт, ви все вірно пишете
-
дякую!
-
Так, слушне зауваження.
22 Jan 2023, 05:40
68568/231260
25 minutes ago