Імміграція до Манітоби
-
Чи є у листі від роботодавця сказано, що аплікант має job ready English?
-
Мені здається, коли я заповнювала цей розділ, то треба ставити не 3 (або 4, 5, 6), а скільки балів це дає. Наприклад, CLB 4 - це 12 балів
-
Я так по чату бачу, що нас десь 10 людей, хто має такі проблеми і подавався наприкінці квітня - початку травня
-
У мами англійська слабка по WELARC2,3,3,3. Мама кухар у садочку. Якщо вказати 4, То що тоді завантажити у документи до розділу мови?
-
Я б особисто не радив вказути 3, адже це означає, що у апліканта не job ready English. Всі, хто йде через TEER 0 -3 і не здає мову, декларують, що у них відповідний рівень мови відповідно до індустрії, де вони працюють. Мінімальний CLB 4 для програми. Ким працює мама?
-
З 4го Травня, ви не одні
-
Скоріш за все наш перевіряючий пішов у відпустку, таке також може бути 🤔
-
Небагато аплікантів, які йдуть без мови, діляться цими скіоншотами, то інформація забувається потроху. Дякую.
-
Так, там навіть є кнопка на селф-ассесмент чарт, ви все вірно пишете
-
дякую!
-
Так, слушне зауваження.
-
І так, там потрібно вказати score. CLB 4 це 12 балів
-
Ні… Треба переробити?
-
Консультанти на то й консультанти, щоб потрошку видавати інформацію, а за все решту потрібно платити гроші. То їхній 🍞. Але як на диво, всі імміграційні консультанти також дуже зараз зайняті, черга до них 😁
-
Якщо чесно, то просто в нас вже інші очікування. Ми ж читаємо про успішні кейси, де люди отримували номінацію за місяць і тому хочемо, щоб в нас було те ж саме. Але я думаю, що і заявок стає більше, тому і працюють над ними довше.
-
Для того ж чат і є))) доречі, хочу також ще раз подякувати адмінам та усім у цьому чаті - інформація тут найцінніша. Я вже писала, що через цей чат в мене більш знань, чим після консультації у їм.консультанта!
-
Щось він довго відпочиває, півтора місяці тому засабмітили:) але головне щоб повернувся повний сил працювати над аплікаціями:)
-
Так, літо пора відпусток.
-
Пам'ятайте цей пікет? Так от, більшість цих студентів мають покинути Канаду до вересня. Ніяк не можуть пройти SWM draw. winnipeg.ctvnews.ca/they-are-in-stress-panic-international-students-foreign-workers-protest-for-changes-in-manitoba-1.6243045
-
Все добре, мене теж це питання турбує:)
22 Jan 2023, 05:40
68577/233906
about an hour ago