Імміграція до Манітоби
-
Якщо чесно, то просто в нас вже інші очікування. Ми ж читаємо про успішні кейси, де люди отримували номінацію за місяць і тому хочемо, щоб в нас було те ж саме. Але я думаю, що і заявок стає більше, тому і працюють над ними довше.
-
Для того ж чат і є))) доречі, хочу також ще раз подякувати адмінам та усім у цьому чаті - інформація тут найцінніша. Я вже писала, що через цей чат в мене більш знань, чим після консультації у їм.консультанта!
-
Щось він довго відпочиває, півтора місяці тому засабмітили:) але головне щоб повернувся повний сил працювати над аплікаціями:)
-
Так, літо пора відпусток.
-
Пам'ятайте цей пікет? Так от, більшість цих студентів мають покинути Канаду до вересня. Ніяк не можуть пройти SWM draw. winnipeg.ctvnews.ca/they-are-in-stress-panic-international-students-foreign-workers-protest-for-changes-in-manitoba-1.6243045
-
Все добре, мене теж це питання турбує:)
-
Я в цих ділах везуча )))
-
Так я з вами згодна. А тепер чекаєш більше місяця і хвилюєшся, що може щось пішло не так. Я вибачаюсь, що частенько задаю одне й те саме питання. Але я думаю Ви мене розумієте.
-
Тоді, мабуть, ми дійсно на відпустку офіцерів MPNP натрапили, якщо у деяких людей 1.5-2 місяці нічого не змінюється в особистому кабінеті
-
Українці мають приорітет від MPNP. До речі, бал по SWM не падає саме через українців, адже більшість аплікантів має освіти та досвід роботи, тому так довго середній бал тримається понад 650.
-
Дякую за відповідь, якраз дойшов у тексті до цього моменту
-
У них всіх -200 балів: -100 за навчання в інших провінціях, і ще -100 за роботу в іншій провінції. А так би пройшли draw без проблем.
-
А які в них приблизно бали, якщо є така проблема? Вони не можуть працювати фул-тайм і тому не можуть набрати більше балів?
-
Сподіваюся, їхні лідери не звинуватять в цьому освітчених і досвідчених українців!
-
Це так розумно викидувати з країни досвідчених та освічених людей…
-
Якщо чесно, то ці студенти дуже сильно вчаться. Повірте, навчання в університеті Канади дуже відрізняється від України. Особливо точні науки.
-
😅весь Instagram та TikTok у відео з Бремптому, ON. Де під час випускного з ВНЗ майже 98% це студенти з 🇮🇳. В коментарях сміються і пропонують перейменувати 🇨🇦 на Candia.😂
-
Програми недосконалі, але заточені під зв'язок із провінцією. І це має сенс, якщо чесно. Більшість аплікантів, хто жив і навчався поза Манітобою, мають зв'язок саме із тими провінціями. Для них MPNP це транзитний квиток у Канаду.
-
Звідки стільки токсіку? Навіть якщо вони мали такі наміри, вони продовжували вчитися або працювати і сплачували податки в манітобі, також вони навіть отримавши номінацію найближчого часу не залишать провінцію без потужних причин, і деякі залишаться деякі поїдуть
-
Шита білими нитками багатоходовочка у них виходить. У них звʼязок з тими провінціями, за програмами яких вони не проходять, очевидно, тому що вимоги жорсткіші. Вони приїжджають в Манітобу, де програми лояльніші і пікетують, щоб зробити ці і так лояльні програми ще більш лояльними і повернутись в своє Онтаріо. What’s wrong with you, guys?)
22 Jan 2023, 05:40
68591/233838
about a minute ago