Імміграція до Манітоби
-
За розклад і затримки рейсі я нічого не вказую. Я відповіла стосовно часу, який моя сім'я витратила на оформлення документів безпосередньо у аеропорту. Затримки рейсів або прибуття декількох рейсів одночасно і відповідно довші черги на оформлення - це все індивідуально.
-
Дуже мало часу. Перміт мінімум 2 години. А якщо ще багаж реєструвати та ін. Дуже великий ризик
-
Доброго вечора! Не можемо знайти інформацію, може хтось може допомогти порадою. Людина пропрацювала на одній роботі 6 місяців й збиралася подаватися на пр, але запропонували іншу роботу, ліпшу. Питання таке, чи може людина подаватися на пр й прикладати бумаги зі старої роботи, якщо вже перейшов на іншу? Чи то буде рахуватися, або ж роботу міняти не можна?
-
Ви, окрім перміту, маєте перекинути багаж на локальну авіалінію і пройти секюріті. Ви не встигните
-
Підкажіть, будь ласка, щоб піклуватись/ додати до пр аплікаціі 16ти річну дитину, достатньо довіреності від батьків, що живуть в іншій країні чи потрібно опікунство оформлювати?
-
Переніс ваше повідомлення до потрібного чату: t.me/ManitobaLife
-
Не хвилюйтесь, вам вище написали алгоритм дій Але знаю, що як раз на нічній зміні сьогодні буде волонтер
-
Перед виходом з аеропорту є стійка із соняшниками, ви не пропустите. Якщо там не буде волонтерів (швидше за все не буде), то там на столі є номери готелів і стоїть телефон, з нього дзвоніть у готель, якщо в ньому немає місць, то наступного за списком десь місця обов'язково будуть. Якщо у них є шатл, то можуть забрати вас, інакше візьміть таксі (зразу біля виходу), тут зовсім недалеко.
-
Добрий вечір. Ми з сім’єю вже в Торонто. Рейс до Вінніпегу о 22:30, тобто будем в Вінні о 00:12 плюс заберемо багаж, ще 30 хв. Які наші дії після виходу з аеропорту ? Як добратися до отелю і якого? Дуже хвилююсь залишитися на вулиці🙈🙏🏻
-
Я нажаль не знаю що це за документ. Я підписувала документи які податки Я буду сплачувати. За фул тайм говорили тільки на словах.
-
Дякую)
-
По прильоту в аеропорту