Імміграція до Манітоби
-
Ви, окрім перміту, маєте перекинути багаж на локальну авіалінію і пройти секюріті. Ви не встигните
-
Підкажіть, будь ласка, щоб піклуватись/ додати до пр аплікаціі 16ти річну дитину, достатньо довіреності від батьків, що живуть в іншій країні чи потрібно опікунство оформлювати?
-
Переніс ваше повідомлення до потрібного чату: t.me/ManitobaLife
-
Не хвилюйтесь, вам вище написали алгоритм дій Але знаю, що як раз на нічній зміні сьогодні буде волонтер
-
Перед виходом з аеропорту є стійка із соняшниками, ви не пропустите. Якщо там не буде волонтерів (швидше за все не буде), то там на столі є номери готелів і стоїть телефон, з нього дзвоніть у готель, якщо в ньому немає місць, то наступного за списком десь місця обов'язково будуть. Якщо у них є шатл, то можуть забрати вас, інакше візьміть таксі (зразу біля виходу), тут зовсім недалеко.
-
Добрий вечір. Ми з сім’єю вже в Торонто. Рейс до Вінніпегу о 22:30, тобто будем в Вінні о 00:12 плюс заберемо багаж, ще 30 хв. Які наші дії після виходу з аеропорту ? Як добратися до отелю і якого? Дуже хвилююсь залишитися на вулиці🙈🙏🏻
-
Я нажаль не знаю що це за документ. Я підписувала документи які податки Я буду сплачувати. За фул тайм говорили тільки на словах.
-
Дякую)
-
По прильоту в аеропорту
-
А декларацію заповнювати треба,на якому етапі?
-
Дякую щиро)
-
Ні, ні ковід сертифікати, ні ArriveCan не питають.
-
Наче ArriveCan вже не потрiбно заповнювати, бо вiдмiнили ковiд обмеження
-
Підкажіть,будь ласка,якщо я завтра вилітаю до Калгарі (квіток тільки до Калгарі),а кінцева зупинка Вінніпег. Мені треба заповнювати АdriveCan,якщо треба,то що вказувати в пункті призначення. Дякую)
-
Temporary foreign workers Required documents: In MPNP Online, you must upload copies of your valid work permit and, from your Manitoba employer, written confirmation that you've been working full-time for at least six months continuous, as well as your job-offer letter, specifying salary/wage and details of the position, signed and on company letterhead, along with all other documents described on the page Documents. Conditions: The offer of long-term employment must be from the same employer for whom you have been working full-time for the required time period. You must have all qualifications for the position including training/education and any required licence or certification. You must have job-ready English; specifically you must demonstrate the English or French proficiency to fulfill the duties of your job description. Your connection to Manitoba through employment must be stronger than ties you may have to another province. You must demonstrate in a Settlement Plan your intention and plan to live, work and establish your work and family life in Manitoba as a permanent resident. immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/skilled-workers/swm/eligibility/ Це єдине джерело, на яке потрібно зважати