Імміграція до Манітоби
-
Так, офіцери у все це вникають. Маю купу друзів, які пройшли цей шлях до ПР, у когось легко це зайняло, а хтось 3-4 роки мучився, бо документи не всі мав з Китаю.
-
Всіх, хто працював у Китаї, перевіряють додатково. Як і на Близькому Сході. В IRCC купа офіцерів, які знають всі ці тонкощі із візами, не потрібно думати, що там сидять непрофесіонали.
-
Зважаючи на ваші слова, то всі, хто працював нелегально, мають це вказати... Бо довідка про несудимість у них буде чиста. Ще такого не чув. Але удачі у будь-якому випадку.
-
Презумпція невинності, срака-дошка :)
-
Меньше народу - більше кисню 😂 have you ever been convinced ? ? - no , I haven’t ,however I was breaking the law and they didn’t catch me . Here are the evidences of my crimes 😂😂😂😂
-
так, і саме водіння у нетверезому вигляді постійно фігурує у питаннях про правопорушення, щоб апліканти не намагалися це приховати. в них (на IRCC) ще є окремий лінк, де прописані рекомендації щодо подорожей в усі країни світу. Про Китай там взагалі купа застережень, включно „будьте обережні із їхніми правилами і законами“.
-
Прошу пробачення, я не писав що всім треба вказати про нелегальну працю, я мав на увазі якщо в когось є зафіксовані правопорушення, краще це не приховувати !
-
Яка різниця як саме ви порушували закон? Ви знаєте що за нелегальний тічінг в Китаю 60 днів вʼязниці і депортація без права повернення на 5 років . Але канадійці тупі , вони не прохавають , тому що садочок дав контракт і у вас була регистрація? Ви порушували закон, неважливо як саме . И ви самі у цьому зізнаєтесь , хоча за язик ніхто не тягне . Ну чо , гуд лак
-
З вашого опису можно зробити висновок , якщо є довідка про несудимість з іншою країні , то можно писати що ти там хоч проституцією займався та наркотрафікангом. Тому що відмова буде не обґрунтована . Я не кажу що ви саме це мали на увазі , але висновок логічний .
-
Любі друзі 😁 1) Чат не для сварок. 2) Хочете вказувати нелегальний досвід в аплікаціях - ваше право, але будьте готові до додаткових запитань від офіцера. 3) Всім гарних вихідних!
-
його постійно несе саме в той бік, нульова конкретика в діалозі.
-
у вас проблеми із обробкою та презентацією даних і ще більші проблеми із комунікацією. і я не працювала в Китаї вчителем англійської, досить вже переносити на мене свої нездорові фантазії.
-
Вибачте, прочитайте знову уважно мій пост, Вас понесло кудись не туди ... проституція доречі це законний бізнес в ряді країн ЄС 😊
-
Дякую ) мені полегшало 😂 вибачаюсь за перехід на особистості . Треба було писати не «ви» а «людина» . Попрацюю над цим . Не буду робити вже випади на ваші особисті образи , але зауважу що вашу пораду до мене можете теж скористуватися . Гарних вихідних та удачі з номадством 👍
-
дякую за ваше титанічне терпіння, гарних вихідних! :)
-
Просто ігноруйте
-
А якщо просто штампи і туристичні візи з Китаю, пару віз по 3 місяці…
-
Виходить всі, хто жив, або працював в Китаю будуть чекати до 3 років на PR?
-
Наче рік дійсний мед огляд, десь писали про це.
-
Отримала номінацію, подалась на федеральний рівень на ПР. Прийшов лист що потрібно пройти мед екзам на протязі 30 днів. Я його зробила ще рік назад і тепер не розумію що мені робити оскільки він дійсний 5років. В аплікації немає місця щоб завантажити інформацію, просто пише що маєте зробити мед екзам. Чи була у когось схожа ситуація?
22 Jan 2023, 05:40
68930/229167
4 minutes ago