Імміграція до Манітоби
-
Краще видаліть і просто ім'я залиште без фото. Утчнюючі питання потім для написавших у приват
-
@kurdzhosv 👆
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи були вже випадки отримання номінації по SWM, якщо у людини парт-тайм, але робочих годин достатньо? Знайомій міграційний адвокат сказала, що так подаватися не можна, це 100% відмова і місрепрезентейшн, бо вказуєш, що маєш фул-тайм (щоб потрапити в SWM), а насправді його не маєш. Роботодавець навряд чи захоче брехати офіцеру, що контракт насправді фул-тайм. Як з цим бути, підкажіть, будь ласка.
-
Кажіть, що: "Плак плак... паспорт дуже старий... плак.... грошей на приїдєзд за звичайним апоінтментом у майбутньому нема... скрутний фінансовий стан...плак... плак" Ну вони на зустріч ідуть своїм громадянам
-
Привіт усім, друзі) Чи є серед нас майстер тату у вініпезі?🥰
-
Дякую 🙏 за пораду, і ще уточню - паспорт закінчується 02.2024, раніше вересня не проситись чи до півроку до моменту закінчення дії паспорту приймуть?
-
Допоможіть будь ласка. Я отримав SWO вже, але прийшлося перейти Я на контракт і тепер не подаюся на ПР. балів більше 60, але працюю на контракті. чи це підходить для SWM?
-
Це дуже приємно чути, але о йдуть на зустріч 😊 Бо у Варшаві - журбина ще та
-
Я взагалі не розумію, як мені подаватись, в мене контракт на 15 місяців, фултайм.
-
Добрий день підкажіть будь ласка як законно можна продавати рибу? Що треба для цього? Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, в Application History загружати work permit?
-
Спробуйте подати чоловіка ще раз з іншого акаунту. У знайомої така ж ситуація була з дітьми
-
Добрий день, чи була у когось така ситуація? Подавались з чоловіком на візу в Канаді бо приїхали по фоіл лес, мені прийшло запрошення на вклейку візи, чоловіку visitor record на 6 міс
-
SWM. Все , що більше 12 місяців, то SWM 100%.
-
Якщо ви пропрацювали 6 місяців на фултайм, то це ок для SWO.
-
Для спецвибірки немає, але ви ж повинні працювати десь. Ви клеймите 6 місяців роботи, вам дають 12 балів. Якщо ви набираєте 60 балів, маєте тест з англійської та гроші, то сміливо йдіть по спецвибірці
-
Ясно. І вже нема вимоги продовжувати працювати?
-
Якщо ви пропрацювали 6 місяців на одного роботодавця без перерви, то спокійно можна йти через спецвибірку, там де 60 балів
-
Зараз закінчую 10 місяців.
-
Дякую. Але буде перерва між контрактами 2 місяці. 10 міс, перерва 2 і ще 10 роботи. Не знайшов, чи це впливає на щось.
22 Jan 2023, 05:40
68979/229857
3 minutes ago