Імміграція до Манітоби
-
Я маю на увазі федеральний етап. Там на порталі система пропускає тільки 24 літери, тобто можна написати лише National University, а їх в нас купа купою. Тільки в моєму місті 5 таких 🤪
-
Так. Payroll він же paystub - це то що вам надає бухгалтер і де вказані період оплати, отпрацьовані години, ставка за годину, зп за поточній період, а також податкові виплати.
-
Окрім сімейного спонсорства
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, в мене вже є віза. Раніше чоловік не хотів в зробила тільки собі. А тепер і він хоче. То я маю зі своєї сторінки заповнити йому анкету? І він не громадянин України. Дякую 🙏
-
Поки в них дійсний work permit подаватись на біженство вони не можуть. В них є офіційний статус, і взагалі щось не чув інформації, щоб хтось з ккраїнців отримував статус біженця, зазвичай цей процес триває роками і гарантій отримання статусу ніхто не дасть
-
Вітаємо, Yuliya Sheingart Technologist Elan | Haifa! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня!!!!мої батьки приїхали ,їм 66 років,без проблем дають ворк перміт,це було 5 міс назад,недумаю що щось змінилося!!