Імміграція до Манітоби
-
Поки в них дійсний work permit подаватись на біженство вони не можуть. В них є офіційний статус, і взагалі щось не чув інформації, щоб хтось з ккраїнців отримував статус біженця, зазвичай цей процес триває роками і гарантій отримання статусу ніхто не дасть
-
Вітаємо, Yuliya Sheingart Technologist Elan | Haifa! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Доброго дня!!!!мої батьки приїхали ,їм 66 років,без проблем дають ворк перміт,це було 5 міс назад,недумаю що щось змінилося!!
-
Не має бути проблем якщо це справді помилка. Люди вже ПР протримали з такими помилками. Знову ж таки залежить, чи офіцер захоче копати і дивитися, що ви там в CUAET написали. Якщо ви написали "директор", а працюєте "двірником", то можуть завдати запитання.
-
Мабуть
-
Я у апплікації CUAET написав взагалі неофіційну роботу свою в Україні, яку підтвердити документально неможливо. При заявці на номінацію її писати не буду. Так що не паріться.
-
Теж таке чув