Імміграція до Манітоби
-
ті 3 пункти - то про статус біженця із середини Канади якщо клеймити...
-
Загроза життю і таке інше, то про біженство. А гуманітарна програма, для людей в яких нічого немає вдома і ж тісні звʼязки з Канадою. То не має буди загрозою життя, а може бути буть що. Наприклад, всі ваші діти внуки живуть в Канаді, канадські внуки не уявляють життя без вас, ви при цьому співаєте в хорі і маєте соціалізацію в Канаді. А вдома в вас нічого та нікого немає і повертатися вам нікуди. То є про гуманітарну програму. Біженці- не можуть повертатися до країни з якої вони поїхали. А по гуманітарній програмі можна. Ну і факторів гуманітарної програми набагато більше, ніж 3 пункти, які ви вказали. Сорі за лонг рід 😬
-
Чому “гуманітарна”програма не підходить більшості українців, які тікають від війни? - Maple Land Immigration Services mlis.ca/2022/11/15/%d0%b3%d1%83%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d1%96%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d0%bf%d1%96%d0%b4%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%b8%d1%82%d1%8c/
-
лол. у вас немає на руках усіх своїх документів, мабуть навіть pdf сканів немає; на кожний свій досвід ви не маєте ані референсу, ані пояснення, ви радите усім приховувати якийсь там сіруватий досвід, за який давним давно deemed rehabilitation has been granted, не знаєте навіть суті питання, маєте нульові знання із міжнародного права, на аби заповнили CUAET і тепер ще питається про misrepresentation? ви просто казкова істота якась.
-
я Маріна. наступного разу обирайте ретельніше свій tone of voice і не лізьте в галузь міжнародного права, маючи нульову експертизу. мене рідко бомбить, але влучно, не переношу невігластво у контексті таких важливих питань і завжди апелюю до офіційних джерел. і ви писали мені якусь відверто неприємну дічь, тому я вас запамʼятала.
-
Я не питав ні вашою думки , ні вашого дозволу ні експертизи . Вас давно зробили жандармом цього чату , щоб вказувати кому куди лізти а кому ні ? Я бажаю вам щоб дупа перестала горіти , хочете свої нереалізовані ємоціі тут кожного разу випльовувати на мої повідомлення - ваше рішення . Хай щастить 👍 за свою дічь я вибачився, а ви вже другий день ніяк не потухните.
-
Дякую
-
Ніхто вам заздалегідь не скаже чи буде перевіряти ваш cuaet офіцер чи ні. В будь-якому випадку cuaet анкету ви вже не виправите , пишіть правду в пр аплікації , а там будь що буде.
-
Пошукайте по чату