Імміграція до Манітоби
-
Це є вимога надання виписок з банку
-
І що? Де я сказав що вони не потрібні?!
-
Пише у аплікації "додайте виписки за три місяці" )))
-
Я сказав, що виписка потрібна. Але ці гроші мають бути в наявності, але не лежати там 3 місяці. Про те що вони мають бути там 3 місяці я не бачив ніде. Уважно читайте, будь-ласка. І я сказав свій приклад. Надалі рішення приймати людині самій. Чим більше прикладів тим краще.
-
У когось пройшло, у когось ні. Декого просять два рази надати виписку і ще раз на федеральному етапі.
-
Ну у вас такий кейс, і багатьох інший. Те, що ви поклали гроші на чекінг акаунт також було плюсом, бо туди йшла зарплата. Більшу підозру викликають самі нові рахунки, на яких поповнення одна сума і більш нічого.
-
Я поклав суму за раз. Десь 12. Звісно на рахунку ще була сума інша. Було видно мою зп. Виписку я додав за 3 місяці, звісно. Я і не казав, що вона не потрібна. Але сума 12 там не лежала всі 3 місяці….я окремо взяв довідку про стан рахунку. По стейтменту там 12 не було. Повторно стейтмент ніхто не питав
-
Додам.. зараз багато приватних кредиторів пропонують суму для ПР на 3-6 місяців під 12-15% для ньюкамерів. Якраз для того, щоб показати гроші офіцерові. Навіть join account роблять разом, щоб ті гроші контролювати 😁 сзематози
-
Саме так.
-
Тоді Ви дуже чемна людина, до якої питинь не могло бути і у офіцера був гарний день або ніч на передодні 😉
-
Як і всюди в Канаді 😁 репутація - це все
-
На своїх ще й гроші заробляють?) Скажу так: головне «заробити» довіру від IRCC. А там і ваші всі «аплікації» досить швидко пройдуть
-
Ні. Бо до 10 на людину можна.
-
Це не має жодного відношення до цього, офіцер не має інформації про декларування коштів
-
А Ви декларували їх, коли прилетіли? Може тому питань не було...
-
😁😂😂! Тільки що вже двоє з чату у приват написали, чи можу порекомендувати таких кредиторів, щоб дали гроші на 3 місяці 😂😂😂.
-
Я свій кейс лише для інфо навів. Я ж розумію що у всіх своє. Але хтось може візьме для інформації
-
О та, згоден на всі 100 Консультанти тільки гроші тягнуть. Все можна зробити самому прислуховуючись
-
А потім їх зняли обратно чи вони там лежали до отримання номінації?
-
Все вірно
22 Jan 2023, 05:40
69274/229577
36 minutes ago