Імміграція до Манітоби
-
Є безвіз
-
Дякую
-
Це імміграційний чат. Вам сюди: t.me/ManitobaLife Ваше повідомлення перенесено.
-
Доброго дня , підкажіть чи усі лендлорди хочуть відразу оплату за 3-6 місяців наперед ? Якщо нема кредитної історії
-
Раджу не слухати, а читати офіційну інформацію. В закріплених повідомленням купа інформації.
-
Кажуть, більше шансів у такому віці , якщо є знання ще однією мови , французької . Знання 2 мов надасть необхідні бали, що втрачаються через вік … проконсультуйтесь з ліцензійованим міграційним консультантом
-
Хіба я написав, що не можна? Будете подаватись на номінацію по фул тайм роботі.
-
Скажіть будь ласка. Чоловіку 53 роки, чи може він податися на PR? Я чула що є обмеження по віку до 45 років. Чи є якась можливість получити pr? Він непогано знає англійську, через 6-12 місяців продивання в Канаді,важаю що зможе здати на 5-6 балів. Освіта-інженер. Може працювати де завгодно (стройка, склад і т.і.)
-
Вимога одна - працювати на фул тайм. Мати підробіток не заборонено.
-
Я чув, що можна свого роду комбінувати і отримати PR: бути як субконтрактор, і в той же час(паралельно) бути офіційно влаштованим "на дядька"тобто на компанію – як це можна зробити? Відробляючи не менш 30 годин,а всі часи що зверху -як субконтрактор? Чи так не вийде?
-
Так
-
В Європі?
-
Я до війни був тут
-
Як змогли виїхати з України, розкажіть
-
Підкажіть будь ласка! знайома людина отримала візу але на листку А4 з правом виїзду на півроку, тому що не було закордонного паспорта, зараз закордонний зробив, і квитки купив за кордоном, чи будуть проблеми при посадці? Так як це по суті 2 різні документи
-
Ваш noc підходить,у вас "В" мені здається