Імміграція до Манітоби
-
Вітаю! Були запроси у процесі чи просто змінився статус на approved після періоду очікування?
-
Дякую
-
На номінацію
-
Напишіть їм на пошту в адміністрацію, скажіть що бачите що воно вже у них, запитайте чи вони його вже вислали назад b-krk@ms.gov.pl
-
Скажіть будь-ласка ви підкріпили тільки диплом бакалавра чи також атестат школи?
-
Народ усім привіт , вірю в силу інтернету , терміново ( дуже треба ) треба гривні на карту моно, хто може терміново обміняти хочаб 1000грн я вам долари ви мені гривні, терміново относиться життя та смерті.
-
Я підкріплював магістра та атестат зі школи. На перекладі диплома магістра від імеджевого центру вказано було диплом бакалавра який я здобув до Магістра. Але сам диплом я не сабмітив. Чекаю на номінацію.
-
Я добавляв і дружини також ,але потім подивився то її диплом бакалавра добавив без додатку , ніяких додаткових документів не просили. Думаю звертають увагу тільки на головного аплікантів , але це чисто моя думка
-
Але це тільки ви? Якщо я головний аплікант, то чоловіку ж не потрібно додавати ці документи?
-
Прикріплювали бакалавра з додатком ,магістра з додатком ,атестат за школу і додаток.
-
А можна детальний таймлайн? Дякую
-
Доброго дня, чи треба залишатися в Канаді якщо подаватися за програмою SWO?
-
Дякую за відповідь
-
На номінацію від провінції , у розділі «passport” потрібно завантажити всі сторінки ,де є хоч якийсь штамп , чи першої буде достатньо ?
-
Всі
-
В Bison Medical Clinic на Pembina це коштує 200 з людини
-
Дякую 🙏 я туди ще не дзвонила)
-
На будь-якій
-
Добрий вечір! У Манітобі потрібно відпрацювати півроку на будь-якій професії для подачі на провінцію чи лише на якихось конкретних?
-
Вітаю! Буду дуже вдячна, якщо допоможете уточнити деякі моменти. 1. При подачі на номінацію не клеймитиму бали за роботу, але за останні 5 років у мене була одна full-time job терміном 7 місяців. Я прочитала купу повідомлень в чаті за пошуком і зрозуміла, що підтвердження саме від роботодавця в такому разі не потрібно. Тобто я правильно розумію, що якщо я бали не клеймлю, не потрібно взагалі нічого, крім назви компанії роботодавця? Чи все ж якісь довідки про фінанси на кшталт ОК-7 все ж потрібні? 2. Той же сумнів про весь стаж протягом 10 років - тобто просто вказати місця роботи і більше нічого, ніяких підтверджень взагалі? Я просто якось не вірю, що це так просто, офіцери ж мають якось пересвідчитися, що ти економічно стабільна одиниця) 2. Я планую після подачі на провінційний етап пройти повторний medical exam, щоб на федеральному його вже не просили повторно (термін першого вийде раніше подачі на номінацію), розраховую, що якраз поки розглядається номінація, exam підтягнеться в систему і це зекономить пару тижнів пізніше. Я правильно роблю чи це зайві рухи і треба чекати запиту на федеральному етапі? Дякую!
22 Jan 2023, 05:40
69432/232572
4 minutes ago