Вітаю! Буду дуже вдячна, якщо допоможете уточнити деякі моменти.
1. При подачі на номінацію не клеймитиму бали за роботу, але за останні 5 років у мене була одна full-time job терміном 7 місяців. Я прочитала купу повідомлень в чаті за пошуком і зрозуміла, що підтвердження саме від роботодавця в такому разі не потрібно. Тобто я правильно розумію, що якщо я бали не клеймлю, не потрібно взагалі нічого, крім назви компанії роботодавця? Чи все ж якісь довідки про фінанси на кшталт ОК-7 все ж потрібні?
2. Той же сумнів про весь стаж протягом 10 років - тобто просто вказати місця роботи і більше нічого, ніяких підтверджень взагалі? Я просто якось не вірю, що це так просто, офіцери ж мають якось пересвідчитися, що ти економічно стабільна одиниця)
2. Я планую після подачі на провінційний етап пройти повторний medical exam, щоб на федеральному його вже не просили повторно (термін першого вийде раніше подачі на номінацію), розраховую, що якраз поки розглядається номінація, exam підтягнеться в систему і це зекономить пару тижнів пізніше. Я правильно роблю чи це зайві рухи і треба чекати запиту на федеральному етапі?
Дякую!