Імміграція до Манітоби
-
На будь-якій
-
Добрий вечір! У Манітобі потрібно відпрацювати півроку на будь-якій професії для подачі на провінцію чи лише на якихось конкретних?
-
Вітаю! Буду дуже вдячна, якщо допоможете уточнити деякі моменти. 1. При подачі на номінацію не клеймитиму бали за роботу, але за останні 5 років у мене була одна full-time job терміном 7 місяців. Я прочитала купу повідомлень в чаті за пошуком і зрозуміла, що підтвердження саме від роботодавця в такому разі не потрібно. Тобто я правильно розумію, що якщо я бали не клеймлю, не потрібно взагалі нічого, крім назви компанії роботодавця? Чи все ж якісь довідки про фінанси на кшталт ОК-7 все ж потрібні? 2. Той же сумнів про весь стаж протягом 10 років - тобто просто вказати місця роботи і більше нічого, ніяких підтверджень взагалі? Я просто якось не вірю, що це так просто, офіцери ж мають якось пересвідчитися, що ти економічно стабільна одиниця) 2. Я планую після подачі на провінційний етап пройти повторний medical exam, щоб на федеральному його вже не просили повторно (термін першого вийде раніше подачі на номінацію), розраховую, що якраз поки розглядається номінація, exam підтягнеться в систему і це зекономить пару тижнів пізніше. Я правильно роблю чи це зайві рухи і треба чекати запиту на федеральному етапі? Дякую!
-
Так, статус взагалі не змінюється
-
І ще досі очікуєте?
-
Та ж історія. Відправила 10.05
-
Надіюсь, бо я пішов також таким шляхом😅
-
Вітаю піткажіть тест з англійської краще на парі здавати чи на комп'ютері?
-
І я очікую з 11.05.23
-
1) Чого б не клеймити, якщо у вас є модливсіть підвердити, хоча б 3 роки. Вже дадуть бали. 2) Просто вказати назву робтодавця, адресу , телефон, посаду. і все. 3) немає смислу. На підставі чого ви будуте проходити медекзамен?
-
Добре, а з приводу попередньої роботи в Україні, теж не враховувати?
-
З травня до жовтня 2022 року - це тільки 5 місяців. Ви не можете вказувати роботу, яка була менш, ніж 6 місяців
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, не можу розібратися з досвідом роботи Буду подаватися через ЕОІ, працювала в одній компанії в Україні 2016-2022 березень, з травня 2022 до жовтня 2022 працювала в Польщі, з січня цього року працюю вже в Канаді Тобто безперервної роботи не було, тому мені не потрібно вказувати досвід роботи за останні 5 років, чи як?
-
Дуже дякую!
-
Дякую
-
не думаю, що ви візьмте довідку із мідлскул. там же канікули. Буде достатньо із елементарі.
-
У мене останні 3 роки був ФОП, де перерва між контрактами 3-4 місяці - на жаль, заклеймити їх нереально, це і близько не був full time
-
Дуже дякую, зрозуміла! Перша відповідь - то, мабуть, для @uiooli - ви можете клеймити три-чотири роки з 2018 по 2022, тобто ту частину вашої роботи 2016-2022, яка входить в останні 5 років
-
Поки не пішли всі на канікули хочу взяти
-
Утворилось запитання. Якщо дитина переходить цього літа з elementary school to middle і це різні школи . Брати довідки з обох ?
22 Jan 2023, 05:40
69449/230030
4 minutes ago