Імміграція до Манітоби
-
Коли заповнював дати свого перебування у Канаді , то чомусь вони не співпадають . Наприклад у 4 розділі Previous stays in Canada вказую 14 травня - 1 червня. А на Forms and Documents чомусь відображається з 22 травня по 22 червня.
-
Мається на увазі травень 22го року і червень 22го року)
-
Це не помилка, це рік - 2022
-
Ми теж як і ви спочатку подумали зі своїми датами 😄
-
То я дуже уважний ,дякую 🤣
-
Та немає за що) Успіхів!
-
Тільки за мовного тесту, не можу пройти. Дякую Вам.
-
Тоді не знаю 🤷♀️ В чоловіка теж teer 2, пропустило без проблем. Можливо в когось є ще якісь думки на цей рахунок
-
Та ні, вказав non, тобто немає.
-
Можливо ви вказали що маєте сертифікат з англійської?
-
Скажіть будь ласка, заповнюю LAA, в мене TEER 2,мовний тест не треба, а він не пускає пише нема тесту мови. В когось так було?
-
Canada, a жінка Україна.
-
Country of residence яку обирали?
-
В мене донька теж подавалась по teer 2 і без екзамена не пропустило.здала,вказала оцінки і пройшло
-
якщо ви головний апллікант, то все вірно
-
А яку треба?
-
Перевірте чи ви правильно відповіли на різні запиатння. Для SWM можна безмови тільки t.me/uccmb/67985
-
Доброго вечором, будь ласка поділиться досвідом , чи я правильно розумію. Якщо я працюю на роботодавця без контракту, це є long term job? У такому випадку мені треба просто запросити в нього job offer і він напевно зрозуміє що в ньому треба вказувати? Чи треба додатково просити в нього employment verification letter до job offer і чи більшість роботодавців розуміють що це, чи краще додати приклад?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, в мене teer 3,якщо я вирішила сдавати мову для програми SWM на скільки CLB потрібно здати англійську для мого тиру? Дякую!
-
Добрий вечір. Я не можу правильно порахувати роки досвіду, чи не могли б ви допомогти? 07.02.2017-11.01.2019 - одна компанія 12.01.2019-10.02.2020- друга компанія 12.02.2020-25.03.2021 - третя компанія 20.04.2021-1.09.2022- четверта компанія 03.11.2023- по зараз - канадський досвід Позиція в усіх компанія однакова Запрошення на подачу на номінацію отримала 18.05.2023
22 Jan 2023, 05:40
69478/235104
2 minutes ago