Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, в мене teer 3,якщо я вирішила сдавати мову для програми SWM на скільки CLB потрібно здати англійську для мого тиру? Дякую!
-
Добрий вечір. Я не можу правильно порахувати роки досвіду, чи не могли б ви допомогти? 07.02.2017-11.01.2019 - одна компанія 12.01.2019-10.02.2020- друга компанія 12.02.2020-25.03.2021 - третя компанія 20.04.2021-1.09.2022- четверта компанія 03.11.2023- по зараз - канадський досвід Позиція в усіх компанія однакова Запрошення на подачу на номінацію отримала 18.05.2023
-
Шановне панство, вичитала що навіть якщо я головний аплікант, то чоловіку теж треба додати документи з університету? То таке питання, в нього незакінчена вища освіта і всі документи в університеті в Тбілісі, йому потрібно буде забрати якось хоч атестат чи взяти документ що він пройшов там 3 курси тільки? Ні в кого не було такої ситуації?
-
Для swm teer 0-3 англ не треба
-
Дякую, я знаю. Я хочу здати все одно для баллів. Просто в мене питання, є якісь обмеження по мові, чи я можу з тиром 3 здати на 4 мову наприклад.
-
ви під час сабміту це будете робити
-
Кто може дати лінк на те де оплачувати 500$ за номінацію.дякую
-
Ви рахуйте за останні 5 років від дати подачі на EOI повні роки безперервного досвіду між роботами. Тобто в вашому випадку з квітня/травня 2018 року.
-
🫠 дякую Тобто виходить 4 роки? Вибачте, я просто переживаю чи потрібно відмовитися від цього запиту і подати новий чи все ж таки подати лист - пояснення Я вказувала 5 років, точніше там було 4+ чи якось так
-
Я правильно зрозумів. Після отримання номінації від провінції Манітоби вони запропонують створити аккаунт і подавати все у Express Entry? Чи це щось буде іньше?
-
Не запросить
-
А якщо офіцер запросить?
-
У вас перерва між роботами в 21 і в 22 роках. Тобто вже не може бути 4 років
-
Менше слухай що хтось розповідав,в мене он пів заводу з нулячим англійським і поотримували номінації
-
Дякую!
-
За що купив за те й продаю, розповідали мені що офіцер робив обдзвін і запитував в працедавця рівень мови працівника, і дали відмову..
-
Доброго дня всім. Таке питання, термін дії паспорта закінчується в листопаді 2024 року, (перміт виданий не на цілих 3 роки, так як паспорт закінчується) Щоб зробити новий перміт, то потрібно новий паспорт, от питання в тому Коли подам на новий паспорт, або його продовження, вже після березня 2024, то чи мені продовжать цей перміт, чи це тільки можна буде зробити до березня 2024? Можливо хтось може підказати в цьому питанні
-
В чому саме помилка ?? Зробіть скрін сторінки
-
Коли ви подали ЕОІ?
-
Ні, якщо ви хочете подаватися через ЕЕ, то потрібно створити активний профіль в ЕЕ ПЕРЕД подачею ЕОІ.
22 Jan 2023, 05:40
69496/236390
15 minutes ago