Імміграція до Манітоби
-
Не запросить
-
А якщо офіцер запросить?
-
У вас перерва між роботами в 21 і в 22 роках. Тобто вже не може бути 4 років
-
Менше слухай що хтось розповідав,в мене он пів заводу з нулячим англійським і поотримували номінації
-
Дякую!
-
За що купив за те й продаю, розповідали мені що офіцер робив обдзвін і запитував в працедавця рівень мови працівника, і дали відмову..
-
Доброго дня всім. Таке питання, термін дії паспорта закінчується в листопаді 2024 року, (перміт виданий не на цілих 3 роки, так як паспорт закінчується) Щоб зробити новий перміт, то потрібно новий паспорт, от питання в тому Коли подам на новий паспорт, або його продовження, вже після березня 2024, то чи мені продовжать цей перміт, чи це тільки можна буде зробити до березня 2024? Можливо хтось може підказати в цьому питанні
-
В чому саме помилка ?? Зробіть скрін сторінки
-
Коли ви подали ЕОІ?
-
Ні, якщо ви хочете подаватися через ЕЕ, то потрібно створити активний профіль в ЕЕ ПЕРЕД подачею ЕОІ.
-
Мінімум CLB 4.
-
Просто employment verification letter, там будуть вказані всі деталі вашого працевлаштування
-
Я вже подав EOI на Manitoba Provincial Nomenee. Отримав листа, що можу подавати повну Application. Подав Full Application .Тепер очікую поки отримаю номінацію. А потім куди податися з цією номінацією?
-
До кінця березня необхідно подати на продовження перміту, фактично податися на новий перміт, що б отримати на 3 роки. Паспорт перед цим потрібно або продовжити, або виготовити новий
-
Ні, немає такого. Я працюю в ресторані, який існує 1,5 роки. Номінація на руках
-
Без проблем можна зробити новий паспорт
-
Дякую за відповідь. Турбує мене те чи можливо зробити новий паспорт чи продовжити, коли до закінчення дії паспорта залишилися більше ніж 6 місяців. Бо якщо скажуть що тільки 3 місяці до закінчення, то тоді не вдасться продовжити перміт по кует
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Дякую за відповідь)
-
Моя порада - починайте робити це зараз. По закону України можна мати 2 закордонних паспортів. Ловіть віконця в консульство. Це не швидка справа, виготовлення нового паспорта може і на пів року затягнутися 😉
22 Jan 2023, 05:40
69506/235057
16 minutes ago