Імміграція до Манітоби
-
До кінця березня необхідно подати на продовження перміту, фактично податися на новий перміт, що б отримати на 3 роки. Паспорт перед цим потрібно або продовжити, або виготовити новий
-
Ні, немає такого. Я працюю в ресторані, який існує 1,5 роки. Номінація на руках
-
Без проблем можна зробити новий паспорт
-
Дякую за відповідь. Турбує мене те чи можливо зробити новий паспорт чи продовжити, коли до закінчення дії паспорта залишилися більше ніж 6 місяців. Бо якщо скажуть що тільки 3 місяці до закінчення, то тоді не вдасться продовжити перміт по кует
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html
-
Дякую за відповідь)
-
Моя порада - починайте робити це зараз. По закону України можна мати 2 закордонних паспортів. Ловіть віконця в консульство. Це не швидка справа, виготовлення нового паспорта може і на пів року затягнутися 😉
-
Підскажіть будь ласка,заповнюю заявку mpnp .коли переходиш на 9 останній пункт,пише помилка.і не вказує ні на що.це із-за браузера?
-
Дякую вам! Коли захочу зробити новий паспорт то це приблизно буде початок 2024, а закінчується він під кінець 2024 Чи не буде в такій ситуації відмови?
-
Це супер.
-
6 травня 2023
-
А 3 можна? Просто цікаво, чи саме два?
-
Напевне якщо срок дії обох ще не закінчився
-
Чому видає помилку при переході на останній етап?при подачі заявки на mpnp
-
Коли будете оформлювати третій, один з паспортів потрібно буде здати. Не можна мати одночасно 3 паспорти закордонних.
-
Зрозумів, дякую. Тоді ще одне питання. Можу я також одночасно зробити аккаунт на Express Entry та податися також туди доки я чекаю Provincial Nomenee, щоб перестрахуватися?
-
Сегодня записалась на 12 июля . По этому реально поймать дату
-
У меня такая же ситуация, если узнайте поделитесь пожалуйста
-
Напишіть на пошту консульства, можливо, вас запишуть раніше, ніж ви зловите вільний запис на сайті
-
Можливо можете підказати, якщо я захочу зробити новий паспорт, хоча дія старого ще рік Мені ж можуть відмовити ? Чи я помиляюся Хоча у мене закордонний паспорт строго зразка
22 Jan 2023, 05:40
69519/236390
15 minutes ago