Імміграція до Манітоби
-
Дякую вам! Коли захочу зробити новий паспорт то це приблизно буде початок 2024, а закінчується він під кінець 2024 Чи не буде в такій ситуації відмови?
-
Це супер.
-
6 травня 2023
-
А 3 можна? Просто цікаво, чи саме два?
-
Напевне якщо срок дії обох ще не закінчився
-
Чому видає помилку при переході на останній етап?при подачі заявки на mpnp
-
Коли будете оформлювати третій, один з паспортів потрібно буде здати. Не можна мати одночасно 3 паспорти закордонних.
-
Зрозумів, дякую. Тоді ще одне питання. Можу я також одночасно зробити аккаунт на Express Entry та податися також туди доки я чекаю Provincial Nomenee, щоб перестрахуватися?
-
Сегодня записалась на 12 июля . По этому реально поймать дату
-
У меня такая же ситуация, если узнайте поделитесь пожалуйста
-
Напишіть на пошту консульства, можливо, вас запишуть раніше, ніж ви зловите вільний запис на сайті
-
Можливо можете підказати, якщо я захочу зробити новий паспорт, хоча дія старого ще рік Мені ж можуть відмовити ? Чи я помиляюся Хоча у мене закордонний паспорт строго зразка
-
В Education history для дитини яка ще навчається у школі, що вказувати у Program completed ?
-
Оо так швидко) У вас також паспорт старий ще дійсний рік?
-
Дякую )
-
Тут спілкуються або українською, або англійською. Поважайте будь ласка інших учасників чату. Такі правила групи.
-
Ні, не можна. Ви ж при заповненні EOI вказали, що не маєте профілю в ЕЕ. Ви не можете подаватися одночасно по двох програмах. Це заборонено.
-
Ні , не хочу.
-
Дякую!
-
Дитина школу завершила? Якщо ні, то не complete.
22 Jan 2023, 05:40
69527/236472
10 minutes ago