Імміграція до Манітоби
-
В Європі?
-
Я до війни був тут
-
Як змогли виїхати з України, розкажіть
-
Підкажіть будь ласка! знайома людина отримала візу але на листку А4 з правом виїзду на півроку, тому що не було закордонного паспорта, зараз закордонний зробив, і квитки купив за кордоном, чи будуть проблеми при посадці? Так як це по суті 2 різні документи
-
Ваш noc підходить,у вас "В" мені здається
-
Так є в аеропорту не пропустите
-
Є для Українців безкоштовне житло на перший час? В готелі,чи хостелі?
-
Народ, підкажіть як зв'язатися з волонтерами (Вінніпенг), потрібно житло
-
Допоможіть плз розібратися з NOC спеціальностями. Дивлюсь на сайті- там вказується Теер и нок код спеціальності, а в калькуляторі балів по Express Entry тільки типи "А, B and NOC0" nd "NOC00". Як зрозуміти ? в мене Теер2 код 72500
-
Беріть паспорти дітей кладіть в них ваш лист про надання оригіналу паспорту та згоду- концепт та відправляйте, можна як разом з паспортами дорослих (якщо вам ще не вклеїли) так і без них. Краще відвозити самостійно, так буде швидше. Це перевірено на власному досвіді. Ми це робили у Відні. Так офіційно посольство каже що так не можна, але все одно роблять. Також щоб пришвидшити ми писали кризові листи та форми, але це не дало результату. Ми отримали візи в серпні, а сину забрали тільки 21 листопада. Коли відправили паспорт сина, навіть не було трекінгу його паспорта, (якщо мій та дружини паспорт переміщувався та я бачив де паспорт, то з дитиною взагалі нічого), просто в кабінеті прийшло, що рішення про надання візи ухвалено. 29.11 ми вилітаємо)
-
Це взагалі тупо. Батькам відкривають, а дитячі чекають по 4-7 місяців і більше. Як батьки без дітей поїдуть? Навіщо вони тоді батькам відкривають?..Кризову форму пишуть - вони навіть не читають, а стандартна відписка - Заявка в пріорітеті. Звонив раз 5 в Канаду на гарячу лінію, після чекання 20 хв в черзі і довгої верифікації, відмова таж - очікуйте, ви в процесі...Знайомих декілька, які мають візу, вже не поїдуть, перегоріли і на дітей ще нема.
-
А я чекаю щоб паспорти свої, дружини, і дітей разом відіслати. Навіщо мені віза без них. Це прискорити не можна? Ми ж так не встигнемо до кінця березня, якщо місяці чекати. І свої паспорти з просрочкою підуть
-
А тепер Варшава відмовляє, з 18.11 Треба чекати запит на вклейку візи для кожного окремо.
-
Підтвердження про вклейку візи в кабінеті IRcc, не кожне посольство так робить, нам вклеювали в Бухаресті, біометрія в Молдові, дитячу чекав 5 місяців, Бухарест відмовив, Варшава прийняла.
-
Це ніяк не підтверджує, що наразі так не можна.
-
Я чекав 5 місяців, поки сам не відправив.
-
Зараз так не можна. Треба чекати тільки запит паспорт на вклейку.
-
Відправляйте без погодження в Варшаву, зробіть прінт ваших паспортів з візою.
-
А підскажіть є у когось образок refence letter від роботодавця?
-
Ми теж довго чекали. Потім я взяв паспорт дитини та лист про надання оригіналу паспорту той що мені прислали, додав лист згоди та відав у Відні. Через 15 днів сину теж вклеїли візу.