Імміграція до Манітоби
-
Немає жодних консультантів за 800 доларів, хіба якісь неліцензовані посередники. Мінімум від 3000 за увесь процес. В цьому чаті - тільки самостійна імміграція. Жодних консультантів
-
В Україні йде, але тут трошки інакше, Вам ж роботодавець не платив за цей час.
-
А чому краще не рахувати. А якщо вкажу,то буде помилка? Це ж така ж фул тайм робота по закону, декрет йде в офіційний стаж
-
Так, рахуйте повні роки тільки.
-
Зрозуміло, дякую дуже. Декрет це також буде вважатися перерва в стажі?
-
Декрет йде в офіційний стаж в Україні, а ми про імміграційні процеси говоримо. У вас нема відрахувань податків в той період, ви фактично не працювали. Ви плануєте йти по SWM/Special measures - це економічна імміграція. Офіцер перевіряє, що ви дійсно працювали весь той час і що ви дійсно заробляли гроші.
-
Їх і рахуйте.
-
Скільки у вас повних років після декрету і скільки у вас взагалі балів? Може, вам той декрет і не заважить отримати номінацію?
-
2 роки
-
А після декрету у вас який період праці?
-
А якщо я працювали півроку,а потім був декрет, і потім я працювала далі свої роки. то виходить в мене взагалі немає опиту роботи, бо враховуються роки праці лише до перерви (декрету)?
-
Я би в такій ситуації додав лист-пояснення, чому ви рахуєте тільки два роки з колишнього досвіду роботи.
-
Написати так, що я до декрету і не працювала? А якщо в моєму референс летер написано, все як є, офіцер не заплутається?
-
Доброго дня! Чи хтось летів Fly Play ht. авіакомпанією? www.flyplay.com/en
-
А можно ще будь ласка вас спитати. А коли людина на лікарняному, це враховується же як стаж? І коли відпустка раз у рік ми ж теж це враховуємо у стаж?
-
За лікарняний вам платять, так само як і під час відпустки. Справа тільки у тому, що під час декретної відпустки зп не нараховується і людина не сплачує податки.
-
Підскажіть будь ласка, чи можна піти у відпустку якщо не відпрацював рік? Чи можливо це по законодавству?
-
Доброго дня. Підкажіть, що собою являє район Вінніпегу Sherbrook St. Дякую.
-
Тобто по закону я маю право на відпустку?
-
У мене на роботі - пропорційно відпрацьованому часу можна. Тобто якщо вже є пів року, і відпусток усього 2 тижня, то 1 тиждень можна буде взяти
22 Jan 2023, 05:40
69627/229748
38 minutes ago