Імміграція до Манітоби
-
Підтвердження про вклейку візи в кабінеті IRcc, не кожне посольство так робить, нам вклеювали в Бухаресті, біометрія в Молдові, дитячу чекав 5 місяців, Бухарест відмовив, Варшава прийняла.
-
Це ніяк не підтверджує, що наразі так не можна.
-
Я чекав 5 місяців, поки сам не відправив.
-
Зараз так не можна. Треба чекати тільки запит паспорт на вклейку.
-
Відправляйте без погодження в Варшаву, зробіть прінт ваших паспортів з візою.
-
А підскажіть є у когось образок refence letter від роботодавця?
-
Ми теж довго чекали. Потім я взяв паспорт дитини та лист про надання оригіналу паспорту той що мені прислали, додав лист згоди та відав у Відні. Через 15 днів сину теж вклеїли візу.
-
Ми теж на дітей чекаємо вже чотири місяці.
-
В іммігрант центрі можна завірити тільки знаходячись в Канаді. Якщо з України подаєшся, то достатньо бюро перекладів. На оф. сайті canada.ca чітко вказано, що документи повинні бути перекладені і не має ні чого про завірення від immigrant center.
-
Якщо є факти, то чудово. Я просто довіряю офіційним відповідям. Все, що тут пишуть, я перевіряю у офіційних ресурсів. Коли прийде час подавати документи, а там роботи по всіх не на один день і тиждень, то ви ж не напишете офіцеру "а мені в чаті сказали..." Навіть мої слова перевіряйте 😉
-
Ці випадки скоріше виключення, і добре що набули розголосу. Більшість українців роблять повагу нації. Ми всі різні. Я не знаю вашої ситуації, але більшість людей яких я знаю втратили все в Україні. Жінки працюють на 3 - ох роботах, аби забезпечити мінімум дітям( а них чоловіки загинули). Перший рік, адаптаційний дуже важкий. Наступні будуть легші. І це тому що українці трудяжки і мову підтягнуть і роботу знайдуть
-
Тобто якщо зшиті і з печатками укр перекоадача, то краще ще й у них (в Іміграційному) завірити?
-
Я питав в Immigrant Centre і вони сказали, що потрібно. Навіть з печаткою українського перекладача . У мене всі переклади зшиті і з мокрими печатками були з України
-
Якщо податки не платив, то стаж Канада не зарахує. В мене така сама була ситуація.
-
У мене якраз з нею проблеми. Є референс від роботодавця, але немає всіх оплачуваних місяців в ок-5, бо роботодавець не платив податки в період ковід, а ми працювали, будучи офіційно у відпустках за свій рахунок 😡 і тепер в моїй ок-5 майже 2 роки у смітник, бо весь досвід з перервами.
-
Я подавала ОК-5