Імміграція до Манітоби
-
Хіба там не 8 найвища¿
-
На Ютубі дуже багато відео, де люди розповідають про екзамен та дають поради як його здати, на що звертати увагу, на що звертають увагу перевіряючі, тощо. Екзамен - це система. Якщо знаєте як працює система, то можна отримати значно вищі бали. Сам готувався по відео.
-
Вітаю, підкажіть, будь ласка, по 60 бальній системі self-assesment рахуеться work experience у манітобі? Чи тільки overseas?
-
А що, якщо не все є на руках, лише скани?
-
Так потрібно
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно нести з собою оригінали документів в Міграційний центр для того щоб завірити переклади?
-
Це був безперервний стаж? Ви були оформлені на фулл-тайм?
-
Добрий вечір, мені прислали лист з досвідом праці з роботи, але без річної зарплатні. Чи достатньо витягу з пенсійного фонду для підтвердження?
-
Все що я вних завіряв вони завжди казала щоб обов’язково був оригінал тому незнаю , можете позвонити їм думаю вони сразу скажуть
-
Можна сказати що так, це була сезонна робота тільки в одній компанії по робочій візі Це був дуже сильний фултайм по 16 годин в день Але між сезонами був перерив декілька місяців
-
Не думаю, що це можна рахувати, як безперервний досвід, але хай більш досвідчені підкажуть.
-
Дуже дякую Доля рибака непроста
-
Так, якщо ви відпрацювали повних 12 місяців, то можна рахувати до фактору 3
-
Сезонна робота не рахується до стажу, фактор 3
-
Що означає фактор 3?
-
Підкажіть будь ласка, що нам потрібно зробити щоб виправити цю помилку? Дякую
-
Ткніть, будь ласка, носом, як переподати на візу для дитини, якщо вона отримала новий паспорт, але вже має стаді перміт на нього (дитина буде виїзжати з Канади і повертатитметься після нового року)
-
На дитину я створювала окремий кабінет на нього, бо в моєму мене щось не пускало. Головне впевніться що заповнюєте анкету IMM 5257.
-
Скажіть будь-ласка, що вказувати в previous stays in Canada: все що було до CUAET? Якщо було. Чи можливо місця проживання в Канаді до Манітоби вже по CUAET?
-
реєструєтесь через GCkey, заповнюєте анкету, на питання що будете робити дитина в Канаді вибираєте навчатися, далі все за списком і наприкінці прикріплює ти усі документи за переліком. Мої дитині погодили за 10 днів, але це була наша перша віза
22 Jan 2023, 05:40
69699/229622
5 minutes ago