Імміграція до Манітоби
-
На дитину я створювала окремий кабінет на нього, бо в моєму мене щось не пускало. Головне впевніться що заповнюєте анкету IMM 5257.
-
реєструєтесь через GCkey, заповнюєте анкету, на питання що будете робити дитина в Канаді вибираєте навчатися, далі все за списком і наприкінці прикріплює ти усі документи за переліком. Мої дитині погодили за 10 днів, але це була наша перша віза
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Дякую. Спробую на мамин, бо вона виступає її представником. якщо не піде, то вже зроблю новий
-
Всем привет. Подскажите кто точно знает как подтвердить рабочий стаж в Украине если я был ФОП и работал по своей специальности. Налоговые декларации подойдут?
-
Доброї ночі.Так,можна по живій черзі
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка в такому питанні. При заповненні заявки CUAET замість адресу прописки вказала адрес проживання, відповідно на ворк перміт тягнеться адрес тодішнього проживання. Чи вважатиметься це помилкою при подачі на номінацію та PR? Потрібно якесь пояснення одразу додавати?