Імміграція до Манітоби
-
Канаді пофігу скільки у вас громадянств, головне чесно всьо вказувати
-
Можна зі скану, але вони роблять помітку, що переклад зроблений не з оригіналу
-
[email protected] Ми тут робили, ще для CUAET і зараз для номінації. Все вчасно, ніяких зауважень. Та номінацію ще не отримали) Бо тільки подаємося.
-
Привіт! Що вказувати в Дії про витяг, що для іноземних установ? Чи це без різниці?
-
Рада, що офіцери логічно та тверезо мислять))
-
Доброго дня! Хочу поділитися своїм досвідом. У мене чоловік в Україні, працював в органах та здавав біометрію ще у лютому. Сьогодні прийшов запит на вклейку візи та лист про те, що його біометрія валідна 10 років, до 2033. Перездавати наново не треба.
-
Що значить "хочу змінити"? Ви маєте офер? Ви повинні повідомити про це MPNP через форму, яку я постив раніше. Потрібно додати офер і дочекатися, щоб офіцер оцінив, чи той офер відповідає вимогам номінації. IRCC також перевіряє, чи ваша робота відповідає номінації та роботодавцю, серед якого ви подавалися. Якщо ви просто собі вирішили звільнитися, то швидше за все можуть поставити вашу апілкацію на on-hold і дадуть 30-60 днів на пошук роботи у тому самому TEER/NOC
-
Для SWO у вас має писати, що ви маєте повідомити, але про зміну роботи необхідно повідомляти у будь-якому разі. Для SWO не потрібно наперед уточняти про офер. У той же час знайома йшла через спецвибірку, то офіцер їй телефонував і сказав обов'язково скинути новий офер, якщо буде міняти роботу.
-
Доброго дня. Не знайшов у чаті, якщо вже таке питали - перепрошую. Другому апліканту, у якого була зроблена евалюація дипломів через WES у 2021 р., при подачі на провінційний та федеральний рівні вже не потрібно завантажувати дипломи з перекладами? Вистачить лише сканів двох аркушів з WES? Дякую.
-
Вже піднімав це питання, але чомусь жодна людина не відреагувала, зокрема, не повернули депозит, фірма та "ніби то" відправила поштою на мою адресу, пройшов визначений час, і нічого немає. Співробітники фірми, котрі відправляли чек кажуть що вони вже ні за що не відповідають, вони відправили, далі проблеми пошти. Ну добре, зайшов у відділ пошти, там сказали, що не знають чому я нічого не отримав, і в них немає навіть такого механізму, щоб перевірити як і чому чек не був відправлений! Тобто усім пофіг, і ніхто ні за що не відповідає. Поліція нічого не зробить, бо сума не така велика, а хто тоді може розібратися в цій ситуації?) Реально шахрайство якесь