Імміграція до Манітоби
-
Вже піднімав це питання, але чомусь жодна людина не відреагувала, зокрема, не повернули депозит, фірма та "ніби то" відправила поштою на мою адресу, пройшов визначений час, і нічого немає. Співробітники фірми, котрі відправляли чек кажуть що вони вже ні за що не відповідають, вони відправили, далі проблеми пошти. Ну добре, зайшов у відділ пошти, там сказали, що не знають чому я нічого не отримав, і в них немає навіть такого механізму, щоб перевірити як і чому чек не був відправлений! Тобто усім пофіг, і ніхто ні за що не відповідає. Поліція нічого не зробить, бо сума не така велика, а хто тоді може розібратися в цій ситуації?) Реально шахрайство якесь
-
Хто хоче змінити роботу 👷♂👷♀ і йде по SWM користуйтеся новою веб - формою в закріплених! Імейл не відповідають тижнями, досі чекаю, а вебформа за 2 дні прийшла відповідь, змінили роботодавця в номінації проблем немає!🔝 Міняйте роботу на кращу якщо на поточній не щасливі😉👍
-
Всім привіт! Хто працює зараз в Customer Service або займає адміністративні позиції? Напишіть мені, будь ласка, в ПП🙏🙏
-
Можете у фірми потребувати доказів що вони відправили? Який трек-номер чи лист з підтвердженням
-
Доброго дня, чи хтось володіє інформацією щодо такого питання. Подалася на номінацію, але за сімейних обставин треба виїхати до Европи на кілька тижнів, чи маю я право виїзжати з країни під час отримання номінації або на федеральному етапі на короткий час з країни ?
-
Відпустку фірма дала, але хвилююся, чи можу взагалі виїзджати з країни на таких етапах. Бо, в багатьох країнах Европи під час очікування документів виїзжати не можна
-
Дякую )
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. Є диплом та додаток і також атестат зі школи, але додатка немає. Якщо я не є головним аплікантом, чи потрібен цей додаток? Чи можливо його відсканувати та надати його,тобто без оригіналу? Дякую
-
Тобио у вас на руках немає оригіналу додатка до атестату, але він десь є фізично, і ви можете отримати скан? То вам скан тільки і потрібен — все подається онлайн, і перкулади теж можна зробити в Україні онлайн зі сканів документів.
-
Дякую велике за відповідь
-
Так,а думаю від фізично є дома. Є можливість його знайти але це не точно