Імміграція до Манітоби
-
Не має
-
Так візи ж в паспорті стоять. Чи немає вже того паспорту?
-
Та можете написати два речення.
-
Дякую. Треба буде давати пояснення, що то є приблизні дати?
-
Скажіть вже питав але так і не отримав відповідь, якмй всеже таки тест кращий celpip or ielts?
-
В мене проблеми тільки with writing я можу вільно майже говорити, розумію 99% читаю постійно бо благо цікавого є на английскій- a lot , а ось письмо, я і по україньски есе не напишу, а тут на английскій, ось не знаю чи паперову версію брати чи ні, бо тут почитав що якщо завалю щось одне завалю весь тест, а нe хотілось би із за банально письма втрачати гроші і високий бал
-
Для listening кажуть, що CELPIP легший. Ось цікавий ресурс. t.me/uccmb/88339
-
Тому ось хочу дізнатися який тест для письма ліпше і куди йти коли інші skills високі
-
Бо listening spiking на 8 9 точно здам riding можливо залежить від структури тесту а от письмо в мене страх що через письмо всі бали занизять
-
В плані написання?
-
Тоді і загальний бал буде 5?
-
Для ессе вивчіть 20-30 стандартних фраз, от і здасте на 5 точно.
-
Я дивився там есе або лист в celpip, в ielts можна вибирати на комп'ютері чи письмово, в celpip більш житєво написати скаргу чи email комусь, а в ielts есе щей на 250 символів, але хрін редиски не солодший як то кажуть 😅
-
На celpip та на ielts.
-
Структуру тесту з writing подивіться для початку.
-
В якже ці історієї коли сдав щось на 3і весь тест не пройшов чи не зарахували EOI?
-
Дякую 👍🏼
-
Можна і просто у ворді
-
Доброго дня Підкажіть, будь-ласка як ви завантажували додаткові документи на федеральному етапі. Типу пояснювальний листи. В довільній формі? Просто в ворді і потім в пдф і на сервіс?
-
за кожен модуль окремо
22 Jan 2023, 05:40
69884/233263
6 minutes ago