Імміграція до Манітоби
-
🤯 Капець якийсь,почитав чат, десь годину напевно без перестану,ну от завжди наші десь відзначаться! Той на допомогу приїхав,отримав і поїхав, хтось в канадця пожив і звалив,той з готовим резюме штани дома протирав. Тут блін в окупації 8 місяців прожив, нікуди не збирався,і лише обстріли впритул змусили подумати про переїзд, сидиш читаєш - прозріваєш🥺🥺🥺 з того що треба зробити і не зважаючи що в мене вища освіта,і я пропрацював вже не один десяток років за професією, (правда англійська - кульгає на обидві ноги бо не вчив добре в школі) і гроші невеликі є що б перший час якось облаштуватися, і ТО МЕНІ ПІПЕЦ ЯК СТРЬОМО ЇХАТИ,бо як це я буду без роботи ( за спеціальністю мені в Канаді не світить нажаль) а дитині школа універ забезпечити, і шоб до кінця життя на сйомі не жити. Короче голова обертом,хоча візи є. А люди беруть і їдуть без будь яких вагань ще й хамськи так ведуть залишаючи негатив і не бажання людей в подальшому комусь допомагати!
-
Дозвіл на роботу у вас дійсний до того часу до якого вказано. А чи працювати по ньому чи ні, ваша справа
-
Якщо ви летите у Вінніпег - то ні.
-
Фідбеку не буде - його не надають.
-
Сімку канадську придбаєте на місці тут в Поло парк. Поряд з готелями. А коли прилетите, то зателефонуєте в роумінгу.
-
Навіщо вам червоний хрест? Поселення буде по-любому, навіть і без волонтерів - там є телефон і наберете. Вас заберуть.
-
В Манітобі не червоний хрест, а волонтери. Наскільки знає раніше вони працювали відповідно до літаків, з яких найчастіше прилітають
-
Питання в тому, навіщо вам ці листи. Була на семінарі в Манітоба старт, так там пояснили, що головне - резюме. З яким треба добре повозитися і багато разів. А рекомендації взагалі необов‘язкові і за вимогою. Не факт, що взагалі вам знадобляться, а проморочитеся. Як зрозуміла, то краще поволонтерити вже у Манітобі - ось такі рекомендації мають велике значення як канадський досвід.