Імміграція до Манітоби
-
Не знаю звідки у вас данні про два роки. Може їхати куди хочете.
-
По закону проблем не повинно бути. Їдьте, покатаєтесь по Канаді, та й повернетесь назад, у лоно привітної Манітоби.
-
Доброго дня. Мене цікавить питання стосовно правопорушення закордоном та наслідки цього при подачі на ПР. Тобто якщо в мене допустемо знацдуть адмін порушення в Україні наприклад не усі податки сплатив, але не було адмін провадження, за це дають бан, чи дають бан що не сказав про це? Чи є якісь випадки стасовно цього, та де можно прочитати цю інформацію більш детально?
-
Немає ніяких проблем з отриманням громадянства. Навіть якщо б були якісь питання при оновленні ПР карти (але за 5 років тільки лінивий не отримає громадянство), то завжди переїзд можна justify кращою роботою, алергією на мороз чи нелюбов'ю до комарів у Манітобі 😂 Людина ж не переїжджає просто так, завжди є якась важлива підстава. Додам. Я тут недовго, 5 років якраз стукнуло 27 червня. Але при моїй пам'яті я знаю більше 20 сімей, які їхали геть з Манітоби, жили у GTA, Ванкувері, Калгарі, Оттаві, працювали в ІТ, у більшості випадків, але за 2-3 роки повернулися до Манітоби. Причина: забагато людей у Торонто, дорога нерухомість, не відчували себе у безпеці у Калгарі (так, я також чуть з крісла не впав, коли таке мені сказали!😁), відсутність міцної української комюніті.
-
Доброго дня! Друзі, хто знає СЕКРЕТ онлайн реєстраціі на візит до консула в Торонто? У дитини немає закордонного паспорту, що унеможливлює подачу на ПР. Дякую