Імміграція до Манітоби
-
Дякую за диплом. А CELPIP для федерального/провінційного, може хтось підказати?
-
Вибачте, може дуже тупе питання, але якщо я планую йти за SWM (мій TEER - 0), чи потрібна евалюація та CELPIP на федеральний та провінційний рівні? Дякую
-
Треба подавати все разом. WES, дипломи, та їх переклади.
-
Sorry for asking again, didnt get the answer before. "Доброго дня. Не знайшов у чаті, якщо вже таке питали - перепрошую. Другому апліканту, у якого була зроблена евалюація дипломів через WES у 2021 р., при подачі на провінційний та федеральний рівні вже не потрібно завантажувати дипломи з перекладами? Вистачить лише сканів двох аркушів з WES? Дякую." P.S. seems like ordering the translation of diplomas is obvious, just dont wont to make extra work.
-
А якщо двумовний диплом та додатки,то не потрібні переклади від перекладачів на номінацію та Пр?я вже заплуталась)
-
Хтось каже що все одно потрібно,хтось каже що ні. Я ніби тут читала,що потрібно все одно під печатку треба переводити🤯😅
-
Я не знаю.Здається це просто печатка от фірми. З того що я бачила в інтернеті то aфілевіт йде окремим листом
-
На експрес ентрі треба веріфікувати,я це наю.Але якщо йдешь по провінціальной програмі то не треба