Імміграція до Манітоби
-
З моменту оплати, чи отримання номінації?
-
Цікаво, чи були сьогодні LAA? Хіба ж не четвер, в який повинні знов початися? (Не для мене поки що)
-
Ще ні) просто чекаю)
-
Немає такої але є дійсно англійська мова, на рівні середньому з двома плюсами
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, якщо в ЄДЕБО немає інформації про дипломи (бакалавр+магістр) чи треба брати якусь додаткову довідку з універу? Закінчила Одеський Держ Універ Внутрішніх Справ (за фахом юриспруденція) і як виявилося інфу про дипломи вони не вносять до бази.
-
У мене по SWM, точно так само питало самооцінку
-
Здоровеньки були, в мене 646) Ось чекаю на четверту вибiрку, три поперднiх ❌
-
Доброго вечера, так же питания хвилює, якщо TEER 3(Estheticians) і 670 балів наразі… чи є шанс пройти? Почав вчити французьку, але не впевнений що за такий короткий час вийде дотягнути до 5CLB
-
Якщо пройшло більше 3, треба кудись писати? Чи краще не турбувати зайвий раз? Якщо треба, то куди писати? Дякую!
-
5.25 pm
-
Давно прийшов? (О якій годині?)
-
19 червня подавав на EOI по swm, 685 балів (TEER 2), сьогодні прийшов лист із запрошенням до заповнення заявки на номінацію
-
Всім привіт, хтось може пояснити, як записатися до консула, коли він буде в Вінніпезі?
-
Сьогодні я отримала як раз листа з Польщі - довідку про несудимість. Цікаво, що це не окремий лист, а надіслали назад мою ж заяву, але з печатками «не фігурує», мабуть так вона і виглядає в них. Чекала с початку травня, печатка стоїть 06.06.
-
@bpolt, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Були
-
Отримав довідку по вашому опису. Дякую. Від дати прийому в консульстві і отримання поштою - 9 днів. Але в мене місяць часу після першого контакту з ними пройшло поки я потрапив до консульства на прийом. Спочатку консул був відсутній протягом трьох тижнів, а потім я не мав можливості прийти, коли вони пропонували. Поки узгодили зручні для обох дати, то ще днів 10 пройшло. Ще тиждень зайняв переклад, сьогодні забрав. Вартість: 54,03 дол. - 2 конверти express post; +12 дол. - в конверт у Торонто; +33 дол. - переклад у консульстві. #Чехія
-
Ні не тре....я засабмітив провінційний етап 15 січня, а повернення 500 cad було аж в травні... Повертають всім....чекайте
-
В мене нема освiти й попереднього досвiду. У жовтнi буде рiк працi у Манiтобi й отримаю додатково 40 балiв за це. Английську здавав на максимумi своïх можливостей, перестрибнути не вийде)
-
Дякую за відгук) Радий що не марно то все описував 😄
22 Jan 2023, 05:40
70152/233873
7 minutes ago