Імміграція до Манітоби
-
Друзі доброго вечора. Маю питання: якщо робити як сабконтрактор - чи приведе це до PR? Чи сабконтрактор - це self employed, і тому PR не можна отримати? І чи можна свого роду , поєднати - тобто я чув, що можна робити як сабконтрактор і в той самий час (паралельно) бути оформленим на "дядю" компанію , і що такий шлях(поєднання) може привести до PR?
-
Коли я влаштовувався на роботу, то компанія мала свої бланки для отримання рекомендацій і розсилала їх тим особам, яких я вказав. Тобто, може бути ситуація, що вам треба мати в Україні осіб, які знають англійську, бо їм будуть писати персонально.
-
Манітобі старт не перекладає на скільки я знаю. Immigrant Centre - завіряє переклади. Перекласти в Україні буде в рази дешевше. Потім звернутись в Immigrant Centre, щоб завірили переклади, якщо це якійсь офіційний документ. Ця послуга безкоштовна і роблять за день чи два.
-
Шановна спільното,потрібна порада знаючих людей.Не можу вирішити як правильно поступити.У мене є змога отримати рекомендаційні листи від попереднього роботодавця,волонтерського руху та від університету (захистила диплом з відзнакою саме перед війною).Всі ці організації,установи готові надати мені таку підтримку.Питання лише полягає у тому,якщо листи рекомендації будуть українською мовою чи зможуть мені їх перекласти в Манітоба старт?Чи краще відразу знайти перекладача ще тут в Україні ?І як правильно оформити листа,адже я ще не знаю свого роботодавця?Без вказівки кому адресовано листа виходить,що це просто характеристика.Буду вдячна за відповіді
-
То якщо я працював там певний період то я мушу обов’язково вказати?…але якщо я не можу підтвердити це тоді що в тому випадку робити?
-
Дякую, теж думаю туди
-
В Відень
-
Мої дружина і син приїхали в Канаду по SJTD. В чаті раніше ще було кілька людей, які приїхали так. Що вас цікавить?
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, куди можна відправити паспорт на вклейку з Угорщини?
-
Хто подавав на вклейку візи тут в Канаді дитині, у якої візитор рекорд? Є такі?
-
А вони можуть запитати що за цей період стільки часу що робив за кордоном?
-
Так, там можна прикріплювати файли