Імміграція до Манітоби
-
Там написано since 18 or past 10 years
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, після подачи EOI по SWM можно продовжувати працювати на тій самій роботі але вже не фул тайм , а парт тайм ? Або просто брати вже меньше годин? Дякую за відповідь!
-
це 5562
-
ось що треба для заповнення історії ваших подорожей
-
неточна або неправдива інформація, пробіли etc призведуть до затримок обробки, більше перевірок і можливо до повернення. Майте на увазі, та інформація буде у них в файлах, ви пізніше будете заповнювати подібні форми на інші заявки і брехня може вилізти. Звичайно після подачи збережіть ці документи на майбутнє
-
А якщо в жінки тільки школа. Вище не закінчене. Шкільний атестат потрібно в ВЕС робити?
-
А по non criminal records так само ?
-
Оооо ну тоді супер ))))
-
з моменту коли вам виповнилось 18 або за останні 10 років. Тобто якщо вам 29 то досить за останні 10 років а не з моменту коли вам стало 18
-
Я сама "спіймала" слот о 19:04 за тутешнім часом — за місяць до дати; так само колега ось днями ловив слот, і, каже, рівно о 19:00 відкрилися 8 слотів на два тижні наперед. Порада: перевіряйте також близько сьомої вечора — прямо сядьте і кілька разів пооновлюйте сторінку з онлайн-формою. Також мені раніше писали, що слоти можуть відкрити о 12, о 17 та 18 годинах. Тобто, серйозно, треба "ловити" :) хай щастить!
-
Я з вами згідна, аде буває ж коди людина працювала в кількох країнах і подорожувала багато не може точно все знати і пам’ятати ! Як знайти адрес, коли працював в краіні 8 років тому от тому і потрібні мені поради професіонала, який порадить як краще все зробити
-
ні. Там точно написано з моменту вашого 18 річчя з усіх країн де були довше 6 міс
-
До якого консульства реєструвалися? Торонто?
-
користуйтесь фото, пошту (ви ж отримували офери, гроші тощо), банківські виписки. Це не дуже складно
-
Дякую вам дуже за турботу 🙏 я це роблю кожен день починаючи з 18:50))) в мене годинник налаштований ) декілька тижнів і все безуспішно 😓
-
там не питають адресу - треба вказати тільки місто. Якщо ви не памятажте де ви жили то професіонал за вас навряд пригадає таку інфу
-
Тобто якщо от мені зараз 40 (ні:))) то той кримінал рекордс має бути з усіх країн де я жив більше 6 місяців поспіль за останні 22 роки
-
ні, за весь час з моменту як вам виповнилося 18 років і де ви жили 6 і більше місяців
-
Ок, дякую.. То тільки країни де жила і працювала треба за останні 10 років, якщо мені більше 29 років
-
цього не знаю бо не бачив як воно працює у тих хто по ЕЕ
22 Jan 2023, 05:40
70396/234955
4 minutes ago