Імміграція до Манітоби
-
цього не знаю бо не бачив як воно працює у тих хто по ЕЕ
-
В уявіть, якщо 60 років 😒😒😞
-
😱😱😱😱😱
-
підкажіть, форма та інтерфейс на федеральному етапі аналогічні у Express Entry та у тих, хто проходить тільки по провінційній номінації? (тобто федеральний етап в усіх однаковий?)
-
Скажіть де ви дивились свій Каіпс і як воно правильно пишуться по анг ? 🙏
-
Привіт всім! Скажіть чи хтось відновлював тут свідоцтво про народження, і можете поділитись досвідом :) буду вдячна
-
я це взяв звідси що є для провінційників www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep74
-
Я дивився свій каіпс - вони робили запит в джакарту чи я був там колись. Я за своє життя взагалі в азію турціі єгипти тайланди ніколи не їздив і був тільки по країнах Європи
-
дякую! бо по EE прописано тільки останні 10 років, попередні роки — опціонально за запитом офіцера.
-
А може і робота така була, що мусила жити, хто знає )
-
ну людина ж не жила кожні шість місяців і іншій країні всі 40 років. Але складніша історія людини - складніший кейс і час обробки заявки. Вони можуть робити перевірку всього того що написано
-
Тоді повезло, бо багато хто жив і працював в країнах Азії, аде з іншого боку офіцер розуміє, які там правила
-
atip-aiprp.apps.gc.ca/atip/
-
мені робили запит звідси коли я був в Україні. Зараз я би подивився на цей сервіс. Але воно є корисним якщо у вас відмови або ще щось. Не думаю що вам воно корисно буде
-
Так, саме Торонто. Бо тут в групі писали, що зтось намагався до Едмонтона потрапити — так наче завернули, мовляв, ми відносимося до Торонто
-
Звісно. Але максимально точно вказати ж треба було, щоб все зійшлось
-
я б вказав дату яка в сертифікаті шлюбу.
-
Добрий вечір ! При заповненні особистої інформації на фед.програму, в полі про цівільний стан, якщо до одруження перебував в цивільному шлюбі з моєю дружиною, необхідно вказувати дату офіційного шлюбу і дату початку проживання разом в цивільному шлюбі ?
-
A працювали по working visa чи може колись по Tourist Visa ? Цікавлюсь бо сам працював по tourist visa і думаю як правильно написати в Personal History. 🙏
-
😀😀😀
22 Jan 2023, 05:40
70415/234566
2 minutes ago