Імміграція до Манітоби
-
Хоча Я її на руках не маю, но вона є доступна в Дії. Правда, замовляв карту ще до війни, приїхав та поїхав з Одеси, та зилишив паспорт книжку. Тепер Я маю лише електронний варіант😢Добре що загран. ще до 2029
-
ID Сard
-
На запитання про дітей -Do you have a national identity document? - ви відповідали No і все, правильно? Якщо не помиляюся, то ви вже отримали pr, чи не було потім додаткових запитань через це? Трохи дивно виглядає, коли чітко вказуєш громадянство, а тоді кажеш, що не маєш внутрішнього документа, який це підтверджує.
-
Свідоцтво про народження ще може підтвердити, або з дії роздрукувати електронну версію на папір, там є пункт, повна інформація
-
Просто ставите, що не маєте. Ніяких проблем не було. Для дітей підтвердженням є свідоцтва про народження
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, як тут можна оформити дотацію на оренду житла. Чув, що доплачує держава 300-500$. А як оформити не знаю. Дякую. Всім гарного дня)
-
У проміжку ПР - громадянство, є вимога мати постійну роботу чи взагалі бути працевлаштованим ?
-
Ні.
-
Наразі ніяк, ця програма діяла до кінця березня
-
No ставте
-
Шановні, хто небудь отримував справку про несудимість з Латвії,як це виглядає? PS. Закрепи, і чат читав,на сайті IRCC був, але на оф.сайті відправляє на консульство в Канаді, написав їм на пошту...вже другий тиждень тиша
-
Добрий день. Можливо хтось здава ielts test. Скажіть будь ласка де здавали, скільки платили і скільки днів чекати результати? Дякую!
-
Ось
-
Мені ще досить довго до подачі на пр, але теж треба буде з Латвії, писав і вони відповідали, зараз скину сюди
-
Дякую
-
Дякую
-
IELTS paper based результати через 2 тижні. Коштує близько 350 cad.
-
Здавав в лютому на папері. ETC Central - IELTS test centre на Regent Ave. Близько 350 дол. (вкл. податок). На результат паперового 2 тижні треба чекати, якщо на комп'ютері здавати, то 3-4 дні.
-
Тисяч 19 приїхало десь з 2022 року .
-
Костянтин, підкажіть, а де ви вписували імена українською у формі ІММ5406, що зображена на вашому скріншоті?
22 Jan 2023, 05:40
70546/230187
39 minutes ago