Імміграція до Манітоби
-
При подачі на номінацію , коли вказуються funds - наявність кредитів (телефон/авто/грошові) впливають на суму і на рішення офіцера? Умовно: показую funds 10k, у кредиті залишилося виплатити 15k. Сподіваюся, суть питання зрозуміла)
-
Якщо у вас авто, то ви вартість авто вписуєте у assets
-
складаєш в суботу, в пʼятницю через 13 днів зазвичай результат у особистому кабінеті. Паперовий результат приходить у поштову скриньку упродовж 4-5 днів, або можна забрати самостійно в офісі British Council. По computer based тесту нічого не підкажу.
-
напишіть, будь ласка, 2 тижні з вихідними чи лише робочі дні?
-
дякую.якраз в суботу і складали)
-
Вирішила писати LOE з поясненням, бо так і не знайшла відповіді чіткої
-
13 календарних днів.
-
Підкажіть, як вчинили з тим обмеженням у 24 знаки у формі ІММ 5669?
-
тобто якщо придбане і не в кредиті то це плюс, бо рахується за майно? 👍
-
Що писали у Field of study про школу? Хотів написати secondary education, але там обмеження в 17 знаків і навіть ці 2 слова не влазять. Якась тупість абсолютна з цим обмеженням.
-
Так, в полях написала скорочено
-
Дякую за відповідь. Але щось там вписували у полях, чи просто пропустили?
-
Просто написала school 41. Там тіх обмежень в знаках багато, в мене ще і назва міста повністю не влізла в переліку адрес 🤦♀️ Все вирішила писати скорочено і пояснювати в loe
-
Ви робите форму в ворді і туди пишете повні назви. Потім закидуєте ту форму в other documents
-
Guide imm7000 пропонує наступне: If you need more space for any section, include an additional page containing the appropriate section, complete it and upload it with your application. For the document type, choose “other.”
-
Отак у мене це виглядало. Це частина цієї дуплікатної форми, бо не можу з телефона більший скрін зробити. Але ідея думаю зрозуміла
-
Згодна, мене це теж дуже дратувало. Але є і плюс: я заповнювала онлайн форму і оцей ворд дублікат паралельно. І коли пропустила одну подорож і прийшлось перероблювати всю історію (бо просто помінять подорожі місцями не можна), то потім було простіше скопіпастити все наново з ворду
-
Дякую за допомогу. Мабуть, так і зроблю. Але, чесно кажучи, взагалі не зрозумів для чого ці обмеження, чому не можна було нормально зробити і не морочити людям голову .
-
Kateryna Shelest, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Дякую! Саме думала як той loe оформити, але не додумалась продублювати табличку 👍
22 Jan 2023, 05:40
70573/229743
7 minutes ago