Імміграція до Манітоби
-
Нам одразу на руки віддали якісь листи з фотографією та штрих-кодом. Хіба це нє воно?
-
Я це розумію. Проблема в тому, що я скачую Adobe, встановлюю, але коли процес встановлення майже завершено вибиває якусь помилку.
-
Ну це для трекінгу, для відслідковування вашої заявки, але потім по ідеї повинні надіслати лист що я успішно все пройшла, і оновити інформацію в особистому кабінеті. А в мене цього всього немає, окрім отих листочків що видали на початку (information, tracking)
-
Не знаю що робити. Оформив підписку. Вони прислали лінк, щоб скачати. Скачую, інсталяція в кінці обірвалася і повідомлення, що something went wrong and we were unable to install Acrobat.
-
Так, всюди поставила галочки і там пише true, де галочка
-
Там написано що потрібно завантажити диплом і додаток. Окремо. + Переклади. Ітого 4 файли. А на перекладах поставити галочку, що то переклад. Ви так завантажили?
-
Підкажіть , будь ласка, в чому може бути помилка в розділі Education, якщо я все підвантажила? Чи можу я засабмітити, якщо видає таку помилку?
-
В мене виходить більше ніж 4 файли там, де інститут, бо окремо бакалавр і спец
-
Ну чесно, тисячі і десятки тисяч людей подають. Якщо все вірно - жодних помилок. І тільки у Вас "чомусь" проблема. А якщо полистати чат, то таких запитів по 5 шт в день. І у всіх все вирішилося саме коректним завантаженням файлів.