Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! В заявці на PR в розділі про сімейний стан, як краще вказати, ми з дружиною спочатку перебували в цивільному шлюбі а років через 5 офіційно розписались... Хтось мав таку ситуацію ?
-
Прошу пробачення, а що вказувати, якщо в дітей крім свідоцтва про народження і закордонного паспорта нема National Identity Document ? Ставити відмітку No, чи вказувати данні по свідоцтву нарожження ?
-
Зайдіть на офіційний MPNP там є таблиця
-
Друзі питання. Розгубився. Буду подаватись по SWM. Сдавав IELTS. Балли за мову рахуються по блоках. Як правильно порахувати CLB? Цікавить саме по блоках.
-
Дякую, знайшов. А балои рахуються за кожний блок окремо. Не за найнижчим. Вірно?
-
Тобто мається на увазі, що в дітей нема внутрішнього украінського паспорту? Я з тим особисто не стикалася, може хтось з групи підкаже. Але якщо чесно, я щось не памʼятаю, щоб я десь давала внутрішній паспорт взагалі. Думаю, що якщо нема паспорту - то і ставити no.
-
Підкажіть будь-ласка, до якого часу можна то зробити?
-
Скажіть, будь ласка, якщо мене перевели з парт тайм на фултайм, то чи мають мені прислати новий джоб офер? Бо в мене в особистому кабінеті компанії зазначено уже фултайм і все, більше ніде цього не пише. Чи для подачі на ПР достатньо буде лиш імплоймент листа, де буде вказано, що з такого то числа я працювала фултайм?
-
Маю тільки крсерокопію свідоцтва про народження, оригінал втрачений давно. В імігрант центрі просять оригінал показати для переводу. Була в когось така ситуація? Якщо так що робили?
-
Телефон в гуглі. Відповідають
-
Таке питання чи можна якось звязатися з імігрант центром, без поїздки туди, і чи відповідають вони?
-
В нас був кольоровий скан В центрі просили оригінал, але врешті підтвердили переклад копії
-
Відправте копію переклвдачу і все.
-
Спробуйте перекласти в Україні або навіть перекласти і посвідчити переклад. І отримати скан.
-
Добрий вечір! Хто може підказати, в заявці на PR фед.етап, історія подорожей, чи треба вказувати поїздки за кордон одним днем, вїзд/виїзд та сама дата ? Як кажуть до Польщі на закупи до Бедрьонки :)
-
Ок, Дякую
-
Так, 1 день
-
А тривалість, вказувати 1 день ? Фактично 1 дня навіть не було а лише декілька годин до Перемешля і назад....
-
Якщо штамп у паспорт ставили, то потрібно
-
Прошу пробачення, дорога в Болгарію на авто через Румунію, теж додавати 1 день Румунію туди і назад ?
22 Jan 2023, 05:40
70747/229888
5 minutes ago