Імміграція до Манітоби
-
Ок, Дякую
-
Так, 1 день
-
А тривалість, вказувати 1 день ? Фактично 1 дня навіть не було а лише декілька годин до Перемешля і назад....
-
Якщо штамп у паспорт ставили, то потрібно
-
Прошу пробачення, дорога в Болгарію на авто через Румунію, теж додавати 1 день Румунію туди і назад ?
-
Кінцеву точку подорожі вказуйте
-
Тобто є штамп про перетин кордону Румунії і в той же день штамп пеоетину кордону Болгарії, можна Румунію не вказувати ?
-
Привіт, а при перекладі дипломів перекладачі також перекладають печатки?
-
Our website hopeforthefuture.ca Information about housing, jobs and future event for Ukrainian-Canadian community of Manitoba Інформація про житло, роботи і майбутні заходя для Україно-Канадійської спільноти Манітоби t.me/hopeforthefuturewinnipeg
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось купував телефон в кредит від оператора Роджерс? Чи варто купувати під оператора? Та чи буде такий телефон працювати в Україні? Дуже вдячна за відповідь
-
Те саме було і з CUAET ,якщо один ,швидко давали візи ,кейси довго йдуть. Мої вітання,пощастило,так тримати
-
Прямо зараз є віконця до консульства Торонто!
-
😃 дякую
-
Так!
-
Я вказувала 1 день як транзит. Це форма, де потрібно вказати подорожі за 10 років?
-
Дякую. А Вам завантажились форми IMM0008 i IMM5690 ?
-
Підкажіть, всі пишуть що потрібно перекладати всі документи. А укр паспорт теж потрібно?
-
Вибачте, а якщо в мене стаж роботи (підтвердженй) є разом з навчанням, чи провінція це прийме?
-
У мене прийняли скан з України і переклад , завірили
-
@m_v_225674, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
22 Jan 2023, 05:40
70762/229888
5 minutes ago