Імміграція до Манітоби
-
Дякую, спробую також
-
Треба встановити Adobe Acrobat Reader і в ньому відкрити. Я вчора цілий день проморочився, але чомусь на мій ноутбук він не хоче встановлюватися. Але люди раніше писали, що в них все встановлювалося і потім відкривалося. Попробую в когось позичити ноутбук і ще раз спробувати.
-
Саме так, ні через Pdf ні через Adobe... :(
-
Тобто ви онлайн заходите у свій аккаунт, клікаєте на форму і вона онлайн не відкривається?
-
Хм, це дивно... Я навіть не знаю чому так. Я починала заповнювати онлайн все, а вже для 2 останніх форми, де треба підписати онлайл скасувала Adobe Reader
-
Спробуйте цей онлайн редактор www.sejda.com/sign-pdf
-
Підкажіть, якщо є диплом про вищу освіту, то чи потрібно буде завантажувати документи про середню?
-
дякую
-
Потрібно
-
дякую
-
Так
-
Добрий вечір, прошу пробачення, в декларації на PR при заповненні візової історії за останні 10 років, чи потрібно вказувати подорожі в середині ЄС якщо при перетині кордонів між країнами ЄС потрапляли на митний контроль... печаток в закордонних паспортах не ставили...
-
Дякую велике. Розібрався
-
Бали рахуються окремо за кожен вид діяльності ( мовлення/ читання/ аудіювання/ письмо).
-
Доброго вечора!Хтось вже отримав в Канаді нові паспорти на дітей?Теж потрібно наново подаватися на CUAET?Але ж можна тільки до 15.07 податися?Як вчинити,бо сьогодні записались до Торонто на 19 липня на нові паспорти дітям..🤔🙄
-
Дякую за вашу допомогу. На іншому ноутбуці вдалось встановити Adobe Reader і відкрити документ.
-
Ви подаєтесь на звичайну Visitor Visa після отримання нових паспортів. Також на новий WP та SP
-
Форма IMM0008 SCH4: 4. Funds - вказувати чітко ту саму суму, що вказував при подачі на номінацію?
-
А те,що податися на CUAET можливо до 15 липня не є завадою?На звичайну Visitor подаватися треба яким шляхом,підкажіть будь ласка?
-
Дякую велике 🩵💛
22 Jan 2023, 05:40
70791/230031
5 minutes ago