Імміграція до Манітоби
-
Гайз, це скіпаєм? CUAET це не стосується?
-
Добрий вечір. Маю питання стосовно того, як правильно обчислити досвід роботи за останні 5 років для EOI. 5.07.23 - Подача EOI Рахуємо назад 5 років - 5.07.18 Одна робота: 25.03.21 - 01.09.22 (1 рік, 5 міс.) Робота в Канаді з 04.11.22 (8 міс.) складаємо разом, отримуємо 2 роки 1 міс. Клеймимо 2 повні роки. Все вірно? Прокоментуйте, пліз, панове. І ще питання. Якщо на цей проміжок часу у дружини (головний аплікант чоловік, про нього вище) було дві декретні відпустки, що про них писати? Просто maternity leave, чи нічого не вказувати, як ніби безробітний? Дякую заздалегідь.
-
Так. У вас же виходить повних два роки за останні п"ять
-
Але в неї перерва між роботою за межами Канади та в Канаді два місяці, це ок рахувати два повних роки в такій ситуації?
-
Враховуєте стаж від 6 місяців
-
рахуєте 5 років. Якщо за цих 5 років набирається 2 роки повних, то ок
-
Дмитро, ви впевнені? Там перерва в робочому досвіді
-
Так, якщо виходить 2 роки повних, то ок
-
немає типу візи КУАЕТ. Є Візітор віза за заходами КУАЕТ
-
1) це не великий проміжок 2) 8 місяців стажу зараховується, бо це понад 6+ місяців 3) основна умова 2 роки з 5 виконується, щоб клеймити стаж 2 роки
-
Імміграційний статус визначається дозволом на роботу
-
Це не моя ситуація, я підійшов поговорити про такі кейси:) Можу помилятись, але раніше хтось писав, що в подібних випадках не можна рахувати повні роки, бо є велика перерва між роботами. Окей, буду знати на майбутнє, що можна:)
-
Тоді випливає питання. Приїхали по CUAET, в паспорті стоїть visitor. В "Type of Immigration program or visa" немає пункту CUAET, є пункт VISITOR. Але є пункт OTHER, і поруч можна дописати explain. Що краще вибрати?
-
Все тут. Бали знімаються тільки за навчання та роботу в інших провінціях. Присутність родичів в інших провінціях (як ризик) забрали років 4-5 тому, якщо не помиляюсь immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/apply/eoi/
-
Дякую... за що міграційні консультанти їдять свій хліб... Стверджували категорично інше, але так і не змогли надати доказ позиції, а особисто вивчивши сайт Манітоби, також нічого подібного не знайшов. Ще раз дякую!
-
ну так і виходить за тими даними. Що є повних 2 роки
-
Виходить треба вибрати VISITOR. Дякую
-
Ні. Однак, ви повинні вказати інформацію про дитину. Ну то обов"язково. При чому і на номінації, і на ПР
-
Це і в мене питання викликає. Між роботами дійсно є перерва. Але якось розпливчасто сказано на рахунок «повних років». Я розумію цю вимогу так - додати всі роботи, що більше 6 місяців, перевести все це в роки і округлими в меншу сторону ( 2,4 роки - клеймити тільки 2). Таким чином.
-
Шановні панове, підкажіть будь-ласка, чи знімає Манітоба бали, якщо батьки живуть та заявилися на номінацію у Манитобі, а повнолітню дитину занесло (та ще й отримала там PR) до Британської Колумбії?
22 Jan 2023, 05:40
70929/230865
4 minutes ago